Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tudom, hogy adja magát az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudom, hogy adja magát az összeköltözés, de nálunk kicsit más az eset?

Figyelt kérdés

32 éves férfi vagyok, párommal 3 hónapja vagyunk együtt. Jól elvagyunk, és volt is már olyan, hogy valakivel korábban összeköltöztem ennél is, viszont az idő haladtával már annyira nem pörgetem ezt.

Budapesten élek egy 2 szobás lakásban, aminek a lakáshiteléből még van egy 5 év vissza, igaz már nem törlesztem csak miniális összeggel.

Párom viszont szokott erősen célozgatni rá, hogy ő szívesen ideköltözne, mert milyen jó hogy nekem saját lakásom van és nem tehetnek ki belőle, stb.. Ő albérletben él egyébként.

Oké, hogy kifizetné mondjuk a rezsi felét de nem hiszem, hogy beljebb lennék az életben 15.000 Ft-tal.

Csak kicsit olyan ironikusnak hatna, hogy ő félig meddig szívesen költözne, mert fel tudná mondani a saját szobáját amit bérel, utána itt lakna velem havi 15K-ért (bár ezt is lehet inkább el se kérném annyira gyerekes összeg) de mellette én meg fizetem a lakáshitelemet.

Ezt így kívülről szemlélve, hogy látjátok?

Párom 26 éves.

2023. okt. 21. 16:56
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
60%
A kérdezőhöz hasonló nyomoroncok arra verik ki, hogy a többiekkel együtt csoportosan alázhatják a nőket. Ez itt így megy, de nyilván faszi vagy, ezért nem zavar.
2023. okt. 21. 18:21
 22/24 anonim ***** válasza:
48%
Haver, dugd fel magadnak a lakásodat. Nőt még nem láttál közelről, ezért erre vered:DDD
2023. okt. 21. 18:34
 23/24 anonim ***** válasza:
#22 Inkább te nem láttál még nőt közelről. :D
2023. okt. 22. 08:43
 24/24 anonim ***** válasza:

Csak hogy tisztán lássunk. Oké hogy troll, de alapesetben ez így szokott kinézni az életben. Az egyik félnek van lakása, a másik fél meg odaköltözik h ne kelljen albizni. Az, ami esetemben meg a két legjobb barátnőm esetében van, hogy mind azonos anyagi helyzetű férfit fogtunk ki magunknak (ergo középosztálybeli, mindannyiunknak saját lakása van, részben örökség útján), hát ez baromi ritka. Nem pesti vagyok, errefelé a tehetősebb lányok kevésbé tehetős férfiakhoz mentek hozzá többnyire. Örülnek, hogy kettejüknek van tető a fejük felett, ami nem albérlet és a családok hajlamosabbak a lányaiknak ingatlant venni, mert a férfiak könnyebben építhetnek ki hitelképes karriert. 10ből 9 pasi ismerősömnek max. Egy kocsit vett az apjuk és nem azért, mert nem telne rá, hanem mert eszükbe se jutott. Ezzel szemben az én szüleim mindig is venni akartak nekem egy lakást, mert nekik is vettek az ő szüleik az esküvőkor (hitelre). Páromnál ugyanez volt 30 éve.

Én és a párom is 3 hónapja vagyunk együtt. Saját lakással, egyelőre megvagyunk a saját kis életünkkel külön-külön. De én úgy mentem bele ebbe, hogy nem tudtam mire számítsak tőle, benne volt a pakliban, hogy csak szexkapcsolat lesz. De azóta tudom, hogy szeret. ^^ nem sietek el semmit.

2023. nov. 8. 07:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!