Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudom, hogy adja magát az összeköltözés, de nálunk kicsit más az eset?
32 éves férfi vagyok, párommal 3 hónapja vagyunk együtt. Jól elvagyunk, és volt is már olyan, hogy valakivel korábban összeköltöztem ennél is, viszont az idő haladtával már annyira nem pörgetem ezt.
Budapesten élek egy 2 szobás lakásban, aminek a lakáshiteléből még van egy 5 év vissza, igaz már nem törlesztem csak miniális összeggel.
Párom viszont szokott erősen célozgatni rá, hogy ő szívesen ideköltözne, mert milyen jó hogy nekem saját lakásom van és nem tehetnek ki belőle, stb.. Ő albérletben él egyébként.
Oké, hogy kifizetné mondjuk a rezsi felét de nem hiszem, hogy beljebb lennék az életben 15.000 Ft-tal.
Csak kicsit olyan ironikusnak hatna, hogy ő félig meddig szívesen költözne, mert fel tudná mondani a saját szobáját amit bérel, utána itt lakna velem havi 15K-ért (bár ezt is lehet inkább el se kérném annyira gyerekes összeg) de mellette én meg fizetem a lakáshitelemet.
Ezt így kívülről szemlélve, hogy látjátok?
Párom 26 éves.
Három hónap után odavenni egy csajt felelőtlenség.Részéről nyomulás van,sőt azt érzem a lakás megléte többet nyom a latba,mint a kapcsolat,az érzelmek.
Érezni,hogy te nem is akarod ezt.
Egy barátom így járt pórul.Két hónap után egy csak,akinek szinte a ruháin kívul nem volt semmije,odaköltözött. És onnan a barátom élete egy elszámoltatós,kikérdezős pokol lett.Szegény nagyon nehezen tudott ettől a piócától megszabadulni.
És itt nem anyagi megfontolások voltak.
Magánvéleményem az,hogy várj még,ne kapkodd el.Nagyon "szagos" a csaj viselkedése...Mármint érdekszagú.
Na már megint itt vagyunk
Pár napja egy nagyon hasonló kérdés 160 válaszig tartó vitáig fajult:D
Skacok, kicsit paranoiások vagytok nem? :D
Kitegyem a nevem a kérdéshez, hogy sikerüljön elhinni, hogy először kérdezek felnőtt párkapcsolat topicban?
De úgy látom a függők itt már habzó szájjal reagálnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!