Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tudom, hogy adja magát az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudom, hogy adja magát az összeköltözés, de nálunk kicsit más az eset?

Figyelt kérdés

32 éves férfi vagyok, párommal 3 hónapja vagyunk együtt. Jól elvagyunk, és volt is már olyan, hogy valakivel korábban összeköltöztem ennél is, viszont az idő haladtával már annyira nem pörgetem ezt.

Budapesten élek egy 2 szobás lakásban, aminek a lakáshiteléből még van egy 5 év vissza, igaz már nem törlesztem csak miniális összeggel.

Párom viszont szokott erősen célozgatni rá, hogy ő szívesen ideköltözne, mert milyen jó hogy nekem saját lakásom van és nem tehetnek ki belőle, stb.. Ő albérletben él egyébként.

Oké, hogy kifizetné mondjuk a rezsi felét de nem hiszem, hogy beljebb lennék az életben 15.000 Ft-tal.

Csak kicsit olyan ironikusnak hatna, hogy ő félig meddig szívesen költözne, mert fel tudná mondani a saját szobáját amit bérel, utána itt lakna velem havi 15K-ért (bár ezt is lehet inkább el se kérném annyira gyerekes összeg) de mellette én meg fizetem a lakáshitelemet.

Ezt így kívülről szemlélve, hogy látjátok?

Párom 26 éves.

2023. okt. 21. 16:56
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
43%
Ja, vannak itt ilyen nők, hogy azt hiszik ellenük szól a kérdés személyesen. Tiszta nevetségesek.
2023. okt. 21. 17:47
 12/24 anonim ***** válasza:
24%
A bántalmazó típusok egyik fő ismertetőjegye, hogy igyekeznek elbizonytalanítani az áldozatot a saját valóságérzékelésére vonatkozóan. Tudtam, hogy így fogsz reagálni, pedig hazudsz, te írtad ki pár napja azt a kérdést, ami 150 kommentet generált. Tudom, ki vagy. 😀
2023. okt. 21. 18:00
 13/24 anonim ***** válasza:
Viszont egy másik az ismim.
2023. okt. 21. 18:02
 14/24 anonim ***** válasza:
73%
De gyerekek/nők vagy kik vagytok. Most annyira számít hogy ki írta ki a kérdést és miért? Az oldal lényege a segítségnyújtás tudtommal. Lehet betéved ide segítségre szoruló egyén elolvassa a válaszokat és azok szerint cselekedik! Miért kell minden kérdésben nők elleni gyűlöletet látni? Mégha az is egy csomó az használ, hogy elhordjátok a trollokat/inceleket? Nem, hiszen ugyanúgy kérdezősködnek. Inkább nem kéne válaszolni vagy maga a kérdésre egyedül.
2023. okt. 21. 18:06
 15/24 anonim ***** válasza:

Azt kell megbeszélni, hogy mi lesz a kapcsolat jövôje. Tervezitek egyáltalán az összeköltözést? Mikor? Hogyan?

Az a probléma még évekig adja magát, hogy ô fizeti a fele rezsit, te meg a hitelt is. Ha csak azért költöznél vele össze, hogy anyagilag megérje, akkor itt nem csak a csajt hajtja az érdek.

Viszont ha belead a hiteledbe, szakitás esetén jogosan tart igényt az ingatlan egy részére. Ugye, hogy már nem is olyan jó ötlet?

Ráadásul a szakitás se igazán oldja meg a gondot, csak ha a következô csajodnak is van lakása, vagy maradsz inkább örökre egyedül.

2023. okt. 21. 18:07
 16/24 anonim ***** válasza:
15, de mondom, hogy kamu, nem érted????
2023. okt. 21. 18:08
 17/24 anonim ***** válasza:
75%

#17: De kit érdekel hogy kamu? A kérdésre kellene válaszolni, azért létezik az oldal alapjáraton. Nem hozzárakni, meg egymást szapulni.

Azért írnak ki millió kérdést, mert válaszolnak rá, direkt szítják a tüzet, ha senki se válaszolna, vagy objektíven érzések nélkül válaszolna, akkor nem lenne az, hogy provokálnának.

2023. okt. 21. 18:12
 18/24 anonim ***** válasza:
0%
De miért válaszoljunk olyan kérdésre, amelyeket egyértelműen provokációnak szánnak? Tényleg ennyire megvezethető vagy?? Szomorú.
2023. okt. 21. 18:14
 19/24 anonim ***** válasza:
#17: Most írtam le, hogy nem kellene rájuk válaszolni! Vagy ha mégiscsak akkor nem azt kéne nézni hogy ki és miért írta hanem azt, hogy tanácsot adni a lényeg! Te most ennyire ostoba vagy? Szomorú.
2023. okt. 21. 18:18
 20/24 anonim ***** válasza:
Én pont azért válaszolok, hogy a többiek már ne akarjanak. Azt hittem világos számodra is. Nem érted? Szomorú 😂
2023. okt. 21. 18:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!