Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, ti már voltatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti már voltatok hasonló helyzetben?

Figyelt kérdés

Barátom nagyon szereti a melleket, az enyéimmel is rengeteget játszik, imádja őket és szeretem is ha foglalkozik velük, nagyon izgató. Mindig mondja, hogy a cicik a gyengéi és az enyémet nagyon imádja, látszik rajta.

Egyik nap beszélgettünk egymásbexeiről és megkértem, hogy mutasson képeket az exéről. Neki akkora mellei voltak baszki, az enyémnél 3x nagyobbak, nagyon rossz kedvem lett, teljesen elment a kedvem.

Másnap megkérdeztem tőle, hogy nem zavar, hogy az exéhez képest ennyivel kisebbek es formátlanabbak az én melleim? Azt válaszolta, hogy az enyéim jobban bejönnek és én sokkal jobb csaj vagyok arcra, testre, mint az exe.

Vajon nem csak vígasztalni akart, hogy ne érezzem olyan rosszul magam? Annyira cicimániás, biztos az jobban bejött neki, ti voltatok már hasonló helyzetben és zavart az ilyen dolog?

2023. okt. 21. 11:11
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Csak kiváncsiságból, nem tudom miért kell így nekem esni. Nm lehet feltenni itt semmilyen kérdést, mert annyi okos ember van itt.

Tudom, higy nem kellett volna erről faggatni őt és nem is mondott semmi rosszat, csak nehéz elképzelni, hogy azok a mellek után szereti az enyémet is.

2023. okt. 21. 12:24
 12/15 anonim ***** válasza:
81%

Értem, hogy mi a problémád, de az viszont nagyobb baj, ha a kapcsolat részetekről csak a külsőségekről (jelen esetben a melleidről) szól. Ennyiben ki is merült az egész?

Ne agyalj az exen, mert meg fogod mérgezni ezzel a kapcsolatot (ha ez egyáltalán annak nevezhető).

2023. okt. 21. 12:44
 13/15 A kérdező kommentje:

Ki mondta, hogy ennyibol all az egesz kapcsolat? Itt mar egy kerdest sem lehet feltenni, mert minden apro reszletet kiemelnek a leirasbol az emberek es azzal foglalkoznak, nem a kerdessel.

Jol megvagyunk, szeretjuk egymast es szeretem benne, hogy vicces, kedves es sok kozos erdeklodesunk van. Csak egy szimpla kerdes volt, nem kell tobbet belegondolni.

2023. okt. 21. 12:54
 14/15 anonim ***** válasza:
84%
De ha jó a kapcsolat, mi a bajod????? Miért generálsz problémát ott, ahol nincs?????
2023. okt. 21. 12:57
 15/15 anonim ***** válasza:
75%
Attól hogy szereti a melleket még nem azt jelenti hogy csak a magyokat.
2023. okt. 21. 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!