Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A Borsószem hercegkisasszonyna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A Borsószem hercegkisasszonynak van valami üzenete a mai férfi-nő kapcsolatokra nézve?

Figyelt kérdés

Nagy vonalakban arról van szó, hogy úri srác, (talán egy herceg) egy igazi királylányt akar feleségül venni, ezért folyamatosan teszteli a csajokat. Aztán egy nap megjelenik egy nő, aki egyáltalán nem néz ki királylánynak, de a herceg próbára teszi: egy szem borsót tesz az ágyneműje alá, mert arra kíváncsi, megérzi-e. Megérezte, aztán őt választotta - én így emlékszem rá

Bár nem hinném, hogy a mesét kifejezetten tanító céllal költötték, de ha mégis le kellene belőle vonni valamilyen tanulságot mi lenne az?

Valami ilyesmi: tudd milyen párt akarsz, aztán tedd próbára?

2023. okt. 19. 19:37
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

"mégis le kellene belőle vonni valamilyen tanulságot mi lenne az"

"Minden zsák megtalálja a maga foltját."

2023. okt. 19. 20:42
 12/15 anonim ***** válasza:

Én egyszer egy mesekutató és terapeuta esetét hallottam ezzel a mesével, remélem pontosan emlékszem rá. Ő sem értette soha ezt a mesét, nem látta a tanulságot, igazságosságot benne, mígnem egyszer muszáj volt ezzel a mesével dolgoznia, ezért megpróbálta minden irányból megérteni. És egyszer csak bevillant neki, hogy azért zavarja ennyire ez a mese, mert ő soha nem engedi meg magának, hogy észrevegye azt a borsót, megadja magának a kényelmet, és ezt ne féljen kifejezni sem.

Ma már öntudatosabbak a nők, mint egy generációval feljebb, de ez a fajta tanulság például szerintem ma is adhat. Vagy ahogy te is említetted, az, hogy tudjuk mit akarunk és hogyan tudjuk azt elérni.

2023. okt. 19. 23:24
 13/15 anonim ***** válasza:
A bolhabőr cipő
2023. okt. 20. 02:51
 14/15 anonim ***** válasza:
0%

Talán az lehetne új mondanivaló,hogy ugyan a borsószem zavarta a kisasszonyt,de valószínű,ahogy a legtöbb nőnél így lenne...egy akkora farok,mint egy termosz biztosan egyik nőt sem zavarná,nemhogy hét párnán,de egy zsebkendőn át sem.

Azonnal kezelésbe vennék, szegény királyfi pedig nem győzne az elvárásoktól szabadulni..

Ja igen,a mai kisasszonyok a hercegtől is megkérdeznék : De ugye nem anyáddal élsz a palotádban? És van hatlovas hintód?

Mert egy ötszáz szobás palotában sem hajlandók az anyóssal,az anyakirálynővel közösen lakni..

2023. okt. 20. 06:04
 15/15 anonim ***** válasza:
55%

Termeszetesen!

A leghisztisebb, legr*bancabb "sohasemminemjo" baratnőim vannak férjnél. Ha egy kattos p*csa lennék, már reg lenne nekem is ferjem.

2023. okt. 20. 07:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!