Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes belemenni? Mit tennél?
Figyelt kérdés
Sziasztok, egy hete talalkozgatunk egy nővel. Ő 35N én 27F. Első randink egy közös filmezés zarolejeles film nézés és egy hosszú reggelig tartó beszélgetés. 7 évet volt együtt a volt párjával ebből 3 éve nem szexelnek. Elmondása szerint a ferfi tudja és igy beszélték meg h randizhatnak mind2 en. Ők még együtt laknak közös albérletben. Elmondása szerint mivel közös igy a ferfi nem szándékozik elkoltozni. 3naponta talalkozunk randizunk és együtt is alszunk. Látszik rajta hogy oda van értem és többet akar. Én is így érzek viszont egyenlőre nem szeretnék össze költözni senkivel sem. 2 hónapja ért véget egy 1 éves élettarsi kapcsolatom. Sokszor gondolok rá és éhezek a talalkozásra. Viszont félek hogyha beleszeretek sérülni fogok mármint azért mert tudom hogy ők együtt laknak. A nő le törölte magat minden társ keresőről.2023. okt. 17. 21:09
1/2 anonim válasza:
Neked kell ezt eldönteni, ha nem tudsz benne megbízni akkor talán jobb lenne mással ismerkedni.
2/2 anonim válasza:
Szerintem ezt engedd el. Azt értem, hogy a férfi nem költözik el, na de a nő miért nem? És hacsak nem 60 pluszos a pasija, bele menne hogy a nő, akivel 7 éve együtt van, más pasival sexeljen? Én másra gondolok. 34 éves vagyok, simán meg tudok vezetni egy 27 éves srácot, hogy a pasimmal szakítottunk és sexelhetek mással. Hozzá teszem, nem tenném. De érted..
Vagy szakítani akar esetleg, de előbb keres hozzá valakit akivel össze tudnak költözni mert egyedül nem menne.
Amit te írsz, nekem nagyon nem kerek. Ha mégis, akkor sem mennek bele a korkulonbseg miatt.
34N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!