Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha leszólít egy külföldi srác a belvárosban, érdemes belemenni?
Rendszeresen előfordul, hogy a belvárosban (Váci utca, Deák tér) leszólít egy-egy külföldi srác.
Nem rossz arcok, kultúrált fiatal (40 alatti) srácok (= nem kisebbség, nem kéregetők szólítanak le, a félreértés elkerülés érdekében említem meg)
Ott helyben meginvitál egy kávéra, vagy megadja a számát, hogy ha van kedvem tartsak vele másnap enni valamit, mert szimpatikusnak talál és szívesen megismerne. :D
Érdekes módon magyar srácok nem ilyen nyitott, spontán természetűek. Tinder -en próbáltam ismerkedni, nagyon megy a chatelés :( de a tényleges találkozás nem jön össze. Egyetlen srác volt, aki egy hét cihatelés után mondott egy időpontot a találkozóra. A többiek két hét levelezés után sem ajánlottak semmit, és ha én rákérdeztem, akkor jött egy "Persze én benne vagyok! A jövő hetem elég sűrű, de biztos találunk alkalmat"
Engem is leszolitottak négerek egy kávéra es ugy csibált az egyik hogy mindenképp fogadjam él kér könyörög álmai istennője vagyok.
Az a drámázás az utcán nonverbálisan is majdhogynem le is térdelt, hát valami megmosolyogtató is volt.
Csak ugye épp szoknyában voltam. Igy úgy vettem hogy az egész csak ennek szól.
Én 1-2 nap után beszoktam dobni egy max 5-6 napon belüli időpontot találkozóra, még akkor is, ha amúgy annyira nem érdekel a lány, mert úgy vagyok vele, hogy talán megfoghat benne valami, ami írásból úgy sem derül ki.
Ha ennyire nem jön össze senkivel, akkor most le leszek hurrogva, de szerintem rosszul válogatsz. Ha csak a nagyon jó palik ütik meg az ingerküszöbödet Tinderen és te vagy a legkevésbé érdekes számukra, akkor könnyen előfordulhat az, amit írtál. Meg akkor is, ha csak simán faék egyszerű vagy, de az írásodból nem úgy tűnik.
Mert a tinderen fizetett adminok leveleznek veled!!! Ezert nem megy /hiv randira!! Ha tenyleg igazi emberek lennenek,akkor mar randiznatok 1-2 uzivaltas utan.
Amikor tetszel vkinek es setalni hivod (nem szamit penzkoltesre) ,akkor semmi oka nem lehetne nem talalkozni vagy visszamondani.
A tinder kamu!
Ismerkedj szemelyesen.
Most tényleg az a baj, hogy a magyar fiúk nem hívnak dugni első látásra.
Persze kultúr ember módjára egy kávé esetleg vacsi után.
Ha tetszik a srác menj bele.
Azt derítsd ki, hogy a szálláson ahová felvisz egyedül van-e, vagy a barátaival folytatódna a buli.
Fordítva a magyar fiúk pont hogy d.gni hívnak első látásra, a külföldiek meg kávézni. Értsd ezt átvitten is. Az egész hozzáállás más a nőkhöz.
Semmi tisztelet nincs a nők felé meg ingyen séta a randi nehogymá' fizetni ia kelljen. Kicsinyesek. Nem adnak bele semmit(a szenvedély pedig nekik is ingyen lenne) de a nő az kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!