Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szeretném, hogy egy bizonyos férfi őrüljön meg értem?
Egy ismeretlen emberről van szó, vagyis csak látásból ismerem, kb. hetente egyszer futunk össze.
Volt, hogy olyan szemekkel nézett rám, amivel nagyon egyértelműen láttam rajta, hogy tetszem neki, majd ezt abbahagyta. Gondolom azért, mert én felé igyekeztem inkább közömbösséget mutatni, mert nem akarok semmi megtévesztő vagy félrevezető jeleket küldeni neki, amit bátorításnak venne. Tehát vette az adást, jól van ez így.
Mégis magamban, vágyom arra a tekintetre, jó lenne újra és újra megfürödni benne, ritkaságnak gondolom és látni akarom, ahogy megőrül értem.
Csak nem tudom miért van ez, mi mozdít engem ebbe az irányba, miért akarom ezt, normális ez egyáltalán? Főleg azért nem értem, mert mint mondtam, nem is ismerem.
Ez lehet önbizalom hiány miatt? Hogy visszajelzést keresek? De akkor mindenkivel/bárkivel lehetnék így, engem most mégis ez az egy ember foglalkoztat.
Mit gondoltok, miért?
"Ez lehet önbizalom hiány miatt?"
. Igen, valószínűleg amiatt vágysz ennyire betegesen arra, hogy kedvedre irányíts másokat, következmények nélkül manipulálj.
Tudod bizonyos kor felett a férfiaknál az van, hogy ha látják, hogy egy nő nem viszonozza az érdeklődést, akkor hagyják a p*csába.
Ha másért nem, akkor önérzetből, de inkább azért, mert megtanulták ezt kezelni. Szóval azokat a tekinteteket felejtsd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!