Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire működhet így jól egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire működhet így jól egy kapcsolat, mikor a nő már pár hónap, vagy max egy év járás után teherbe esik?

Figyelt kérdés
Nem rólam van szó, de egyre több ismerősömnél látom ezt, hogy alig járnak teherbe esik, és utána nem sokkal (persze a gyerekszületés előtt) megtörténik a házasságkötés.
2023. okt. 19. 13:38
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
0%
10- "de azért adjuk már meg az esélyét, hogy legalább amennyire lehet, válogassuk meg, hogy kivel vállalunk gyereket!"- ki mondta, hogy ne? :D
2023. okt. 19. 15:09
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

#11 Azt gondolod, hogy pár hónap után meg lehet ismerni valakit annyira, hogy nyugodt szívvel gyereket vállaljon vele?

Ahhoz, hogy családként működőképesek legyenek, előbb mint párkapcsolat kell működniük, de pár hónap után még marhára nem ismersz meg valakit ilyen mélységig.

2023. okt. 19. 15:17
 13/22 anonim ***** válasza:
0%
#12- lehet, de azok a kapcsolatok is ugyanúgy tönkremehetnek, ahol évekig ismerkedtek. Lehet, hogy egyszerűen szerencséjük lesz, és tök jól kijönnek majd egymással. Vannak még mindig civilizációk, ahol tkp ismeretlenül adják össze a párokat, aztán mégis leélnek egy életet egymás mellett.
2023. okt. 19. 15:21
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

A családalapítást azért ne a szerencsére építsük már 😀 Pont erről írtam előzőleg.

Az pedig, hogy bizonyos "kultúrákban" ismeretlenül adnak össze embereket, minősíthetetlen, még ha évszázadok óta csinálják is. Gyakorlatilag belekényszerítenek embereket olyan élethelyzetekbe, amiket a nagy részük egyáltalán nem akar.

2023. okt. 19. 15:24
 15/22 anonim ***** válasza:
25%
14-sok, jól megfontolt házasság is felbomlik ám.
2023. okt. 19. 15:26
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Még mindig nem érted 😀

Nem azt mondtam, hogy azok nem bomolhatnak fel, hanem hogy az elhamarkodott, elkapkodott döntéseknek sokkal kisebb eséllyel lesz hosszútávú fennmaradásuk.

Ennyi erővel nyomjuk a gázt folyamatosan 140-es sebességben, hiszen azok is karambolozhatnak, akik csak 80-as sebességgel mennek.

2023. okt. 19. 15:35
 17/22 anonim ***** válasza:
0%
16- a kérdés ez volt: "Mennyire működhet így jól egy kapcsolat," - én erre válaszoltam. Működhet jól is, meg nem is. ennyi. Én nem mondtam, hogy mások is csinálják ezt.
2023. okt. 19. 15:37
 18/22 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem működhet, legalábbis a mienk működik.

Egy év után már terhes voltam, tervezetten. Igaz, esküvő nem volt, később tervezzük, de a kapcsolatunk azóta is jó. Nem értek egyet avval sem, hogy ne lenne idő egymásra. Azért nagyon sok párnak van segítsége a gyerekek körül. Nekünk is, így töltünk mindig együtt minőségi időt. Ettől szerintem nem kell elszokni, elkényelmesedni.

A hármas válaszát pedig én is adom. Úgy kell gyereket vállalni, hogy szem előtt tartjuk a lehetőséget, egyedül kell majd felnevelni. Mivel engem is egyedül nevelt fel az anyám, nekem ez alapvető meggondolandó tényező. De szerintem a férfiaknak is így szabadna csak belevágni. Kapásból több apuka is eszembe jut az ismerőseim közül, akik egyedül nevelik a gyereküket.

2023. okt. 19. 16:51
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Én felelőtlenségnek tartom, egyébként meg erősen férjfogás szaga van. Sajnos még mindig él ez a sztereotípia, és úgy látszik, a te ismeretségi körödben be is jön.
2023. okt. 19. 16:52
 20/22 A kérdező kommentje:

"A baj ott kezdődik, hogy a legtöbb ember nem azért vállal gyereket, hogy egy születendő embert felelősségteljesen, szeretetben neveljen fel, hanem mert ő éppen gondolt egyet és kitalálta, hogy gyereket akar."

Szerintem a pasit akarják ezzel a nem tervezett gyerekkel megfogni, és megtartani, hogy ott ne hagyják őket.

"Én felelőtlenségnek tartom, egyébként meg erősen férjfogás szaga van. Sajnos még mindig él ez a sztereotípia, és úgy látszik, a te ismeretségi körödben be is jön."

Hát én nem lennék büszke arra, ha így mennék férjhez, mert csak azért veszik el, mert jön a gyerek.

2023. okt. 19. 17:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!