Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért egyre unalmasabb az oldal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bitorló37 kérdése:

Miért egyre unalmasabb az oldal?

Figyelt kérdés
Már az elvárható minimumot se üti meg. Ennél még egy dokumentumfilm is érdekesebb, amit a vadon élő pókokról forgatnak:(
2023. okt. 19. 06:56
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:

23. szerintem azok nagy részét az a fazon írja ki, akinek volt valami 40-es csinos ügyvéd csaja, aki nem vállalta fel, majd szakítottak és összejött valami fiatal orvossal, amit a kérdező azóta sem emésztett meg. Az ilyen szexrobotos, nő klónozós kérdések tőle vannak, régebben felvállalta, hogy ő az, mostanában nem, de nagyon felismerhető a stílusa.

Én gazdagkislányt hiányolom, hova lett? 😃

2023. okt. 19. 13:57
 32/37 A kérdező kommentje:

32-es a próféta szóljon belőled:D

Sok boldogságot:D:D:D

2023. okt. 19. 14:28
 33/37 anonim ***** válasza:

23as vagyok köszi mindenkinek a lista bővítését, jöhetnek még karakterek ha eszetekbe jut valaki:D

Nekem aki most még beugrik az a verseket író csávó, aki olyanokat ír hogy "milyen stylussal vegyem le a lábukról a hölgymacákat?"

Meg verseket ír kb olyan szintű rímekkel, hogy

"Alfa vagyok, a disco parkettre kiállok,

De orrbabaxnak a bekokszolt cxgányok"

2023. okt. 19. 15:22
 34/37 A kérdező kommentje:
Hú, ez nem tudom mi 34-es, de már csak vizet igyál szerintem:)
2023. okt. 19. 15:25
 35/37 anonim ***** válasza:
Pedig igaza van, és ezt egyre többen tapasztaljuk. Haldoklik az oldal.
2023. okt. 19. 16:38
 36/37 anonim ***** válasza:

Tény, hogy nagyon megváltozott az oldal. Ez részben a generációk váltásából is adódik. Sokan nem feltétlen tudják a társadalmi normákat betartani, így csak a trollkodás a mindenük: talán figyelemfelhívás végett.

Vannak, akik unalmmas az éééletük, itt szeretnék felpezsdíteni. Van, akinek nagyon kusza az élete, akai itt szeretné kigobozni azt.

Amúgy szerintem egy kicsit a társadalmat is leképezi...

2023. okt. 19. 19:16
 37/37 anonim ***** válasza:

36.

Őszintén remélem, hogy NEM a valós társadalmat mutatja be ez az oldal kicsiben, mert akkor NAGY bajban vagyunk.

2023. okt. 19. 19:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!