Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bitorló37 kérdése:
Miért egyre unalmasabb az oldal?
Figyelt kérdés
Már az elvárható minimumot se üti meg. Ennél még egy dokumentumfilm is érdekesebb, amit a vadon élő pókokról forgatnak:(2023. okt. 19. 06:56
2/37 A kérdező kommentje:
Hát pontosan erről beszélek:(Egyre rosszabb. De komolyan, mintha pszichopaták írnák.
2023. okt. 19. 07:01
5/37 anonim válasza:
Mert nem a szórakoztatás a fő célja. De egyébként szimplán az, hogy ismétlődnek a kérdések és nagyon kevés olyan maradt itt aki normális jellemmel bír.
6/37 anonim válasza:
"kevés olyan maradt itt aki normális jellemmel bír"
Mondjuk te magad sem ezen tábor éllovasságához tartozol.
7/37 anonim válasza:
Nem is mondtam, hogy oda tartozom. De nálam sokkal nagyobb gyökerek/idióták is vannak itt szép számmal. A különbség csak annyi, hogy nekem kint van a nevem és így nyilván én jobban szem előtt vagyok..
8/37 anonim válasza:
8.
Alapvetően az volna a jó, ha mindenkinek kint lenne. Sok kamukérdés bukna meg már ott, hogy "Na, ez megint Gonzo410 hülyesége..."
9/37 A kérdező kommentje:
8-as az igen, jó hogy kinn a neved. Anyád is elég boldogtalan lehetett, ha Édesburgonyának nevezett el. Ennyi erővel a rendszám tábláról is elnevezhetett voln:D
2023. okt. 19. 08:18
10/37 anonim válasza:
Na, tulajdonképpen a kérdező az ékes példa arra, mit is kell mocsoknak nevezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!