Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nőként teljesen oké fintorogva lerázni a pasikat CSAK AZÉRT, mert nem néznek ki jól, akkor a másik oldal miért nem csinálhatja meg ezt nőkkel?
Alap állapotomban láthatatlan vagyok a valamirevaló kinézetű nők számára, mert nem vagyok az a tipikus szép szál legény és érzelmi alapjáratom is elég lenn van. TEhát kevés dolog van amire egy nő tudna kapcsolódni.
Általában messze 100% felett kell teljesitsek, hogy a normális elvárható szintet hozzam a nők szemében, de abból is a minimumot tudom csak elérni, meg ugye meg kell verjem a hozzám képest jobb adottságú és lehet kisebb intenzitású teljesités mellett is befutó csávók mezőnyét. És ez egy nem fenntartható dolog.
Egyszer egy buliban nagyon pörögtem és ez már női szemmel is megütötte a szintet, és ödajött egy alacsony duci lányka és meg azzal a fajta primitiv tipikus fintorgós stilusba pörgörugással ráztam le, mint ahogy a nők szokták a fiúkat.
Most őszintén, nem azért élek, hogy ilyen nőkkel kelljen lennem, mert cska ilyennek kellek.
Lehet hogy nem vagyok jópasi, de néha sikerült összejönni vagy szexelni normál vagy attól jobb testű nőkkel és én azt akarom, nem ezeket a kis kaparékokat.
Lehet belémszállni, de sok csúnya és kövér nő is igy gondol a férfiakról, csak ugye ők érzelemgazdagon adják elő és mindenki beszopja hogy a lényeg eltűnik a radar alatt, mármint hogy ez az egész kettős mérce gyomorforgató
de az "emberek" szemeben en vagyok a gyoker
a nok ugyanezert nincsenek lenezve
amugy meg egy ilyen jelenetert siman kidobhatjak az embert mert a szeku is a noket vedi a csavokat meg nem
Te vagy gyomorforgató, te kis kaparék. 🤡
Jöttél ide feszültségoldó fantáziálni, csak hát még azoknak se kellesz, akiket kaparéknak gondolsz.
Sosem ütötted meg a szintet, mert ezek szerint szarul is nézel ki, az pedig már biztos, hogy okádék a személyiséged is.
Igazán vicces, hogy bilibe lóg a kezed, miközben nők megalázásán fantáziálsz pusztán mert nem felelnek meg az elvárásaidnak és mikor valaki tájékoztat, hol a helyed, te beszélsz relevanciáról. 🤡
Mindjárt becsöngetnek, úgyhogy készítsd ki a tolltartót, ne itt okoskodj🥲
Csinálhatod. Ha kulturált vagy, nem dobnak ki sehonnan.
Hogy teljesítesz és mivel 100 % felett? Kíváncsi vagyok.
"de az "emberek" szemeben en vagyok a gyoker
a nok ugyanezert nincsenek lenezve"
Milyen emberek szemében? Konkrétan kik mondják neked, hogy gyökér vagy? Családtagok? Haverok? Vagy mégis kik?
És te honnan tudod, hogy a bunkó nők nincsenek lenézve?
Megint egy ilyen fantáziaprobléma aminek semmiféle alapja nincs.
Ha lenne is, az alacsony eq-ddal úgysem látnád a különbséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!