Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nőként teljesen oké fintorogva lerázni a pasikat CSAK AZÉRT, mert nem néznek ki jól, akkor a másik oldal miért nem csinálhatja meg ezt nőkkel?
Alap állapotomban láthatatlan vagyok a valamirevaló kinézetű nők számára, mert nem vagyok az a tipikus szép szál legény és érzelmi alapjáratom is elég lenn van. TEhát kevés dolog van amire egy nő tudna kapcsolódni.
Általában messze 100% felett kell teljesitsek, hogy a normális elvárható szintet hozzam a nők szemében, de abból is a minimumot tudom csak elérni, meg ugye meg kell verjem a hozzám képest jobb adottságú és lehet kisebb intenzitású teljesités mellett is befutó csávók mezőnyét. És ez egy nem fenntartható dolog.
Egyszer egy buliban nagyon pörögtem és ez már női szemmel is megütötte a szintet, és ödajött egy alacsony duci lányka és meg azzal a fajta primitiv tipikus fintorgós stilusba pörgörugással ráztam le, mint ahogy a nők szokták a fiúkat.
Most őszintén, nem azért élek, hogy ilyen nőkkel kelljen lennem, mert cska ilyennek kellek.
Lehet hogy nem vagyok jópasi, de néha sikerült összejönni vagy szexelni normál vagy attól jobb testű nőkkel és én azt akarom, nem ezeket a kis kaparékokat.
Lehet belémszállni, de sok csúnya és kövér nő is igy gondol a férfiakról, csak ugye ők érzelemgazdagon adják elő és mindenki beszopja hogy a lényeg eltűnik a radar alatt, mármint hogy ez az egész kettős mérce gyomorforgató
Téged nem csak azért pattintsnak le, mert nem nézel ki jól. Ha esetleg az első szűrőn át is siklasz véletlenül, akkor pár perc beszélgetés után fognak elhajtani.
Vagy te itt a gyk-n szoktál kapni rendszeresen ismerkedős üzeneteket, hogy szimpatikus vagy a válaszaid alapján? Itt ugyanis csak a belső látszik.
Ez talán akkor lenne kettős mérce, ha ugyanarra a nőre fintorognál, aki veled is hasonlóan viselkedett. Mondjuk pár év elteltével már rád fanyalodna, de te csípőből visszautasítod, visszaadod neki a korábbi nem túl kedves bánásmódot.
Így viszont szimplán köcsö*ség, amit csinálsz, az egész arról szól, hogy végre nyeregben érezd magad és egy, a szemedben alacsonyabb rendűvel szemben szemétkedhess, csak mert téged is megbántottak korábban.
És nem, nem kell, hogy olyannal legyél, aki nem tetszik, nem kell elfogadni a kövéreket! Lehet válogatni nyugodtan, de a saját sérelmeidet másokon megbosszulni kicsinyes és undorító dolog.
Sokszor tényleg a fejetekben van a probléma, nem is kicsi.
És nem azért fogsz egyedül maradni, mert láthatatlan vagy, hanem ahogy írtad: " érzelmi alapjáratom is elég lenn van".
Rohadtul lenn van, az a nagy büdös helyzet!
Neked mi a bajod kérdező,mi a diagnózis?
Pszichológus látott mostanában?
A tőled jobb adottságú srácokkal nem tudsz versenyezni, akkor sem ha megfeszülsz.
Sajnos ez ilyen.
Vagy elfogadod hogy csak a gázabb nőknél van esélyed, vagy méltósággal viseled a magányt.
Miért jó az neked, hogy egy anonim fórumon szétszednek?
"Alap állapotomban láthatatlan vagyok a valamirevaló kinézetű nők számára, mert nem vagyok az a tipikus szép szál legény és érzelmi alapjáratom is elég lenn van."
Tehát te magad is elismered és tudod, hogy nincs benned semmi értékelhető, ami az ismerkedéshez minimum. Mégis mire számítasz?
"Egyszer egy buliban nagyon pörögtem és ez már női szemmel is megütötte a szintet, és ödajött egy alacsony duci lányka és meg azzal a fajta primitiv tipikus fintorgós stilusba pörgörugással ráztam le, mint ahogy a nők szokták a fiúkat."
Tehát őstapló módon viselkedtél valakivel, aki speciel nem ártott neked soha, közeledni akart hozzád és érdeklődött. Eddig se voltam tőled hanyatt esve, de ezzel még mélyebbre sikerült süllyedned.
A kérdésre válaszolva: a taplóság nemtől függetlenül nem elfogadható, tehát a nőknek sem. Te semmivel sem vagy jobb, mert csak azért belerúgtál egy ártatlanba, hogy végre elmondhasd magadról, hogy kivételesen neked is lehetőséged volt visszavágni. Csak rossz célpontot választottál. A viselkedésed bizonyitja, hogy nem érdemled meg azt, hogy párkapcsolatod legyen, emberileg nulla vagy. Készülj a tartós, éjszakánkénti bánatrecskára!
milyen szerencse h nem vagytok hatassal arra h mit erek el az eletben
latszik h nem nagyon akartok vele szamolni h az eletben nem mindig a modoros fajtatoknak kedvez a szeljaras
ezeken a sose lesz senkid korokon mar tul vok es uncsi ... mert megis lett
Te egy gyökér vagy kérdező.
Szóval nem csak a külsőd előnytelen,de a belsőd is ronda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!