Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért egyre unalmasabb az oldal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bitorló37 kérdése:

Miért egyre unalmasabb az oldal?

Figyelt kérdés
Már az elvárható minimumot se üti meg. Ennél még egy dokumentumfilm is érdekesebb, amit a vadon élő pókokról forgatnak:(
2023. okt. 19. 06:56
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
100%

"Már az elvárható minimumot se üti meg."

"Anyád is elég boldogtalan lehetett, ha Édesburgonyának nevezett el. Ennyi erővel a rendszám tábláról is elnevezhetett voln:D"

Szerintem a saját kérdésedet meg is válaszoltad.

2023. okt. 19. 08:24
 12/37 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hiszen az édesburgonya egy anyakönyvezhető név Magyarországon.
2023. okt. 19. 08:28
 13/37 anonim ***** válasza:

13.

Kiindulva egyes népcsoportokból, akár még lehet is. Végül is, ha már az olyanok is megjelentek, mint ezek (2020-as lista)

Lánynevek: Asszunta, Jara, Egres, Brianna

Makaréna

Hürrem

Lilibet

Pippa

Psziché

Dezideráta

Fiúnevek

Bájron

Dárkó

Csikó

Melba

Lukréciusz

Nurszultán

Csemen

Lior

Terenc

Őze

2023. okt. 19. 08:31
 14/37 anonim ***** válasza:
Lakatos Szábzíró!
2023. okt. 19. 08:33
 15/37 anonim ***** válasza:
78%

De amikor én születtem akkor még nem voltak ilyen "trendi" hangzatos kisebbségi nevek és édesburgonya sem volt.

2023. okt. 19. 08:35
 16/37 A kérdező kommentje:
Jah, mikor Te születtél, az már jó régen volt. Te jó Isten. Azok a szép prehisztorikus korok!
2023. okt. 19. 08:38
 17/37 anonim ***** válasza:

16.

Bocs, rosszul fogalmaztam, amit mondani szerettem volna ezzel a listával. Úgy értettem, hogy később mér akár lehet, hogy tényleg keresztnévvé válik majd az Édesburgonya valamikor.

Végül is tavaly(?) már próbálkoztak egyesek a "Kolbász" név lehetőségével, de szerencsére még elutasították.

2023. okt. 19. 08:40
 18/37 anonim ***** válasza:
A külföldi (mexikói, török, amcsi) sorozatok és filmek térhódítása miatt alakult ez így szerintem. Tinikoromban valahogy nem ez volt a jellemző. A fiamat sem szerettem volna nevetség tárgyává tenni, sokszor sajnos nem értem a szülőket sem.
2023. okt. 19. 08:41
 19/37 anonim ***** válasza:

Írtam én ki ritka cifra kérdéseket, jött rá vagy 30-40 válasz, végül töröltették.

Maradnak azok, amikbe még egy mókus se tud belekötni...

2023. okt. 19. 09:02
 20/37 anonim ***** válasza:
Manapság bem birjak az oszinteseget az emberek, ezert kevesebb a kerdes.
2023. okt. 19. 10:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!