Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt olyan, hogy egy nőt egyre szebbnek láttál?
Figyelt kérdés
Szépnek tartod alapból tegyük fel, aztán idővel egyre szebbnek látod.
Mi okozta ezt, mi történt, amitől úgy látod mindig szebb?
2023. okt. 18. 10:08
1/13 anonim válasza:
Csak a barátnőmet. Egyre jobban belém szeretett és látni rajta, hogy ragyog, amikor együtt vagyunk. Ez a "ragyogás" gyönyörűvé teszi a szememben, de természetesen előtte is szépnek tartottam már.
2/13 anonim válasza:
Nem, kivéve ha az illető ténylegesen szebb lesz.
3/13 anonim válasza:
Én terhesen is gyönyörűnek láttam a felesègem, utána meg még szebbnek.
4/13 anonim válasza:
5/13 A kérdező kommentje:
És ha nem a párod? Van olyan nő, akin észrevehető ez a ragyogás pl, amit valaki írt? Vagy mi lehet még, amitől még szebbnek látunk valakit, akivel amúgy nem vagyunk párkapcsolatban, csak tetszik?
2023. okt. 18. 10:47
6/13 anonim válasza:
5#
Ezt a ragyogást akkor is lehet láni, ha egy nőnek van önbizalma és tartása. Nem kell ahhoz kapcsolatban lennie.
7/13 anonim válasza:
Ha kozelebb kerul hozza a ferfi lelkileg ez egyertelmu.
8/13 anonim válasza:
5-6
Nem ártana leállni a jó öreg sedoxen + sör kombóval, lehet attól láttok állandóan ragyogó embereket.
9/13 anonim válasza:
8. Azt no irta es magat ragyogva latja.. valamit tol tuti.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!