Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ricsit keresem a Libafesztiválról..?
Egyszer már feltettem ezt a kérdést, de nem elég jól volt megfogalmazva.
Sziasztok, tudtok segíteni?
2023.09.08-án Félegyházán a Libafesztivál utáni liba garden buliban a story bar-ban táncoltam egy helyes budapesti fiúval, akiről nem sok mindent tudtam meg és sajnos nem tudtunk elérhetőséget cserélni.
Ricsinek hívják, 24 éves, szeret focizni, régebben evezett szőkésbarna hajú, Budapestre járt iskolába és most egy cégnél dolgozik informatikusként azt hiszem.
Mindenhogy próbáltam már keresni, facebookon, instagramon, kerestem focis és bulis facebook/insta oldalak követője, like-oloi között is, végignéztem az összes budapesti richárdot, akit csak kiadott a facebook. Még linkedin-en is próbálkoztam...
A magyar-szerb meccs után az m4sport insta oldalának követői közt sem találtam meg.. :')
Nem hagy nyugodni egyszerűen, szeretném megtalálni.
Bármi tipp? Weboldal?
Tudom, hogy borzasztóan nevetséges lehet egy ilyen kérdést olvasni, de hátha volt már valaki ilyen helyzetben ...hátha megtalálja ezt a kérdést :')
18/L
Írd ki a libafesztivál oldalára, képek alá stb.
Esetleg ha focizik, meg nézheted a korosztálya szerinti futball csapatokat is Pesten. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!