Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szoktad színlelni a közönyt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szoktad színlelni a közönyt valaki felé, akiért odavagy?

Figyelt kérdés

Ha igen, miért?

Az elejétől így van, vagy egy idő után alakult így?

2023. okt. 17. 19:06
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
60%

Nem

Miert kellene? Mi ertelme?

2023. okt. 17. 19:08
 2/19 anonim ***** válasza:
90%
Nyilvánvalóan igen. Nem fogom kimutatni egy olyan ember felé, aki ezt nem viszonozza.
2023. okt. 17. 19:10
 3/19 anonim ***** válasza:
26%
Az ellentetjet eri el ezzel aki csinalja.. negativ erzeseket valt ki a masikbol es elutasitasnak veszi. Ez mar nem a tini kor , hogy jaj bunko vagy velem akkor tuti tetszek neked.. felkellene noni vagy a magany marad .
2023. okt. 17. 19:11
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Volt rá példa ugyanis az illető nagyon beképzelt volt és flegma, egoista. Igazából külsőre az esetem volt, de bár megmozgatott bennem valamit az ki is hunyt amikor szembesültem azzal milyen. Szóval közömbös voltam míg tényleg neutrális érzéseket nem kezdtem el iránta táplálni.
2023. okt. 17. 19:11
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Igen, mert tudom, hogy nem vagyok az esete és így kevésbé érzem szánalmasnak magam és az érzéseim.
2023. okt. 17. 19:12
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

3

Vagy megóvja magát a ciki helyzetektől.

Nem mutattam ki, hogy vonzódom a házas ismerősömhöz, ahogy a nálam fényévekkel jobb pasi főnökömhöz sem. (Mmint férfiként ő jobb pasi, mint amilyen csaj én vagyok.) Szerintem kínos feszengésen túl nem sok mindent értem volna el, ha jelét adom a vonzalmamnak.

2023. okt. 17. 19:14
 7/19 anonim ***** válasza:
16%
6. A te szinted mar az alom vilag.. de amikor 2 nem ronda emberrol van szo ott nem kellene dalaknak lennie.
2023. okt. 17. 19:18
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Mint a 2-es, 5-ös és a 6-os. Önvédelem. Tudom, hogy nem kölcsönös, így nem "égetem" magam. Majd elmúlik előbb vagy utóbb, addig meg csendesen kínlódok magamban.
2023. okt. 17. 19:18
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Én csináltam ilyet. Pontosan amiatt tettem, mert tudtam, hogy csak dugásra kellek neki. Nem fogom az egóját simogatni olyannak, aki számára csak egy két lábon járó lyuk vagyok.
2023. okt. 17. 19:20
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

7

:)))

Nem mondtam, hogy ronda vagyok, azt mondtam, hogy a kiszemeltem sokkal jobban nézett ki, mint én. De köszi a bunkózást.

Amúgy a kérdés nem az volt, hogy "Szoktad színlelni a közönyt valaki felé, akiért odavagy, és aki pontosan ugyanolyan esztétikai és társadalmi szinten van mint te, valamint nincs párkapcsolatban, és reális esély van, hogy összejöjjetek?" :D

Ja, asszem nem így szólt a kérdés...

2023. okt. 17. 19:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!