Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lesz olyan lány aki elfogad,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lesz olyan lány aki elfogad, vagy örökké színlelnem kell?

Figyelt kérdés

Alapjáraton egy csendes,visszahúzódó,filozofálgató srác vagyok.Sajnos a fajtámat nagyon nem bírják a lányok,mert unalmasnak tartják.Nem alaptalanul,de nekem ez az alaptermészetem.Megváltozni nem fogok sose.

Mindig ha bekerülök egy társaságba/randizok egy lánnyal akkor fel kell vennem egy "maszkot".Vicceskedek,hangoskodok,de ez nem én vagyok,egy idő után már fárasztó és teher a sok ember aki mind elvárja hogy szórakoztassam.Sajnos eddig minden lányt csak ez a felvett viselkedés érdekelt.Az igazi énem senkit sem vonzott eddig.

Fèlreértés ne essék,szeretek bulizni stb,de például szeretek este kiülni a kertbe,simogatom a kutyát és hallgatom a természetet,gondolkozok.Vagy egy csendes beszélgetés néha sokkal vonzóbb mint egy "buli"..

Van olyan lány aki ezt tolerálja,vagy színleljem tovább,hogy én vagyok a nagydumás,mert csak így lesz esélyem kapcsolatra? Nem vagyok tuskó vagy antiszoc,van némi humorom és műveltségem.

17/F

2013. jún. 20. 22:13
1 2 3
 1/22 A kérdező kommentje:
Oppsz,kicsit nyafogós lett.
2013. jún. 20. 22:15
 2/22 anonim ***** válasza:
Gondolom azért nem jön össze semmi, mert már kezdetektől fogva nem önmagad adod. Ezért vagy nem sikerül meggyőzően a színjáték, vagy amikor kiderül, akkor leírod magad, hogy csak színészkedsz
2013. jún. 20. 22:16
 3/22 anonim ***** válasza:
Hamarosan jönnek a lehurrogók, neked nem kéne ezen az oldalon kérdezősködni, te túl értelmes vagy ehhez. "nyomi, bal**sz, de b*zis vagy, mozdulj ki és szedj fel egy csajt."
2013. jún. 20. 22:18
 4/22 A kérdező kommentje:

Ja,csak ha önmagam vagyok,az senkit se érdekel:D

Tehát randin kötelező 2 percenként ellőni egy viccet,meg mindenhova elvinni,meg buliba menni vele.Meindán màs "uncsi"

2013. jún. 20. 22:19
 5/22 anonim ***** válasza:
egyébként abban a korban vagy amikor még a felszín sokat jelent. ne aggódj lesz egy lány aki majd magadért fog szeretni és akkor te meg majd azt mondod, mikor ez lesz: jéé hát emiatt meg érte ennyit tipródni idáig, akár 10szer ennyit is megérne.
2013. jún. 20. 22:20
 6/22 A kérdező kommentje:

Miért lennék nyomi?:D

10 éve harcművészetet űzök valamint csellózom.

Lehetne barátnőm,csak eddig egy lány se magamért szeretett úgyhogy szétváltak útjaink.

2013. jún. 20. 22:21
 7/22 anonim ***** válasza:
Kicsit össze kéne mosni a két egyéniséget és mehetnél inkább máshová csajozni.
2013. jún. 20. 22:22
 8/22 anonim ***** válasza:

Később az értelmes, hozzád hasonló habitusú nőknél simán arathatsz majd, ha az érzelmes, filozofálgatós, csendes természeted nem abban nyilvánul meg, hogy érzelmi függésbe akarsz sodródni, hanem intelligens, határozott férfi benyomását kelted (azzal, hogy egyedül is teljes ember vagy, és tudod, hogy mit akarsz).

A tinilányokból NŐK lesznek, így az értelmesebb felüknél az igények is változnak, szép számmal akadnak olyanok, akik vágynak arra, hogy rendesen el lehessen beszélgetni a partnerükkel, és kiegyensúlyozott párkapcsolatban szeretnének élni.

Szóval semmi okod kétségbe esni, hidd el nekem! :)

2013. jún. 20. 22:23
 9/22 anonim ***** válasza:

Én is ilyen vagyok, csak én még mellette szándékosan enyhén antiszoc is voltam. De azóta kifejlesztettem a Human Interaction Interface-t, és a legtöbb ember megelégszik ezzel:D (Ha nem vagy IT-s, röviden egy érintkezési maszk)

Többnyire elmegyek a többiekkel italozni, tök mind1, hogy ott töröm a fejem valamin, vagy itthon.

Van lány, akinek tetszenek az ilyen fiúk, csak nehéz őket megtalálni, sőt... és akkor kölcsönös vonzalomról még szó sem volt.

Kérlek, ha ráérsz, ezt töltsd ki:

[link]

Amúgy, ha találsz olyan lányt, aki mondjuk vevő valamely általad kedvelt témáról való filozofálásnak, és szeret tovább gondolni dolgokat, nyert ügyed van, onnantól nem talál unalmasnak.

17/f

2013. jún. 20. 22:25
 10/22 anonim ***** válasza:
100%

Kár, hogy 17 vagy :(

8-assal értek egyet.

2013. jún. 20. 22:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!