Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik azok a dolgok, amiktől nőnek/férfinak érzed magad a párod mellett?
Nőnek akkor érzi magát valaki, ha a másik fél csinál valami infantilis és törvényekbe ütköző "romantikus" dolgot érte, pl. kiszalad a repülőgép felszállópályájára, hogy térden csúszva kuncsorogjon neki.
A másik fele pedig akkor, ha a férfi olyan erős, hogy csak úgy odamegy másokhoz és leveri őket, ok nélkül, hogy érezzék az erő erejét.
Nem a párom függvényében érzem magam nőnek. Nő vagyok és kész, ehhez nem kell egy férfi.
Más kérdés, hogy mikor érzem fontosnak, megbecsültnek, szerettnek vagy akár szexinek magamat. Ezekhez az érzésekhez valóban szükség van egy másik ember visszacsatolására.
#5!
Neked sem volt még igazi párkapcsolatod. Egy nőt dicsérni kell, ne a szomszéd, munkatársa dicsérje meg. Ettől érzi magát nőnek a nő mert felfigyel rá a párja! Nem azért mert nőnek született.
7es
Eddig 3 komoly kapcsolatom volt 18, 8, 7 evesek.
Ettol fuggetlenul irtam amit irtam.
En nem erzemagam nobbnek ha dicser a parom. Jol esik de nem ez hatarozza meg! A noiessegem nem valami masnak a reakcioja henem belso dolog. Egy erzes. Mikor reggel felebredek es erzem a testem kinyujtozok es orulok annak h nonek szulettem! Es ez az orom kitart egesz nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!