Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt hogy nem érezted magad férfinak a párod mellett?
Sajnos én ezt érzem egy ideje.
Nalam még " megvannak" a pasis otthoni teendők.
Lehet nincs köze a férfiasság érzéséhez de nekem hozzá tartozik h mondjuk ne ő álljon neki mondjuk szerelni vlmit.
Pl szól vlmiért h rossz, mondom h ha épp nincs időm , holnap megnézem. Erre felhìv h ő már nézi csinálja.
Szabályosan " harcolunk" h ki csinálja..de így nem is értem minek szól ha nekiáll??- pedig nem az van h hetekig úgy hagyom hanem tényleg amikorra mondom nekiállok szóval nem felejtem el.
Nekem pl a javítás férfi meló, kell az érzés..
Én megszokott "szerepek" szerint szeretek élni. Mondjuk úgy, hogy van az én dolgom, van ba te dolgod, nyilván van átjárás a kettő között, meg vannak olyan helyzetek is, amikor nem működik...ha ez tartósan felborul, akkor jön ez az érzés.
Félreértés ne essék, soha senkin nem uralkodom, irányítom, tekintem a tulajdonomnak...
Nalam is ez van együttérzek veled.
Csak nàlam a fözés ilyen ha nök milliòi utàljàk csinàlni nekem ez klasszikus nöi szerepkör.
Igy van utolso ☝🏼 en is igy gondolom
A kerdezonek meg jo nagy manus a noje 😂😂 komoly lehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!