Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha külsőre nem tetszenek, akkor hogy szeressem meg őket?
Figyelt kérdés
Évek óta (mióta társat keresek) az megy, hogy aki nekem tetszik, az le se köpne, akinek meg én tetszek, azzal meg nem tudok mit kezdeni, mert nem jön be. Próbáltam javítani a szintemen, de egyszerűen sose leszek elég jó annak. Külsőre csúnya vagyok, bárhogyan is próbálok kompenzálni, és a személyiségem se jó.
Lejjebb kell adni az igényeket, de nem megy, akárhogy próbálom. Az öltözködésemre, megjelenésemre sokat adok, sokat dolgozok magamon, a fejemmel és a szürke kisegér attitűddel nem tudok mit csinálni.
Olyanokkal randizom, akik nem tetszenek kicsit se, és már attól idegesítenek, hogyha annyit írnak, hogy szia.
2023. okt. 17. 17:24
11/16 anonim válasza:
10.
"Szerencsére fele már letelt", mondaná Al Bundy.
12/16 anonim válasza:
Szerencsére több is, 11-es. Mihelyt "kihal" mellőlem a származási családom, én is lépek.
13/16 anonim válasza:
Milyen nőket szeretnél, linkeljél már.
14/16 anonim válasza:
12.
Ezzel mondjuk én is így vagyok.
15/16 anonim válasza:
Tehat ronda vagy de magas a léc.. az gáz.
16/16 anonim válasza:
Ebben a helyzetben inkább azzal kellene foglalkozni, hogy bele tudj nyugodni abba, hogy függetlenül kell élned az életben. Nyilván nem normális együtt lenni valakivel és nem is tisztességes!!! akitől viszolyogsz. Az sem normális, hogy elvárnád valakitől akinek nem tetszel, hogy de ő veled ellentétben adja le a szintet. Mi marad? Bele kell törődni a szingli létbe és kihozni belőle a legjobbat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!