Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha külsőre nem tetszenek, akkor hogy szeressem meg őket?
Évek óta (mióta társat keresek) az megy, hogy aki nekem tetszik, az le se köpne, akinek meg én tetszek, azzal meg nem tudok mit kezdeni, mert nem jön be. Próbáltam javítani a szintemen, de egyszerűen sose leszek elég jó annak. Külsőre csúnya vagyok, bárhogyan is próbálok kompenzálni, és a személyiségem se jó.
Lejjebb kell adni az igényeket, de nem megy, akárhogy próbálom. Az öltözködésemre, megjelenésemre sokat adok, sokat dolgozok magamon, a fejemmel és a szürke kisegér attitűddel nem tudok mit csinálni.
Olyanokkal randizom, akik nem tetszenek kicsit se, és már attól idegesítenek, hogyha annyit írnak, hogy szia.
Igen, fel kell adni, de azért elég nehéz. Segít, ha durván kiégsz. Már jó úton haladsz efelé, ha ahogy írod, az is idegesít, ha csak rád köszönnek a számodra nem vonzó jelöltek. Tapasztalat, nekem is hasonlóan sikerült kiégnem, a végére már nem tudtam rávenni magam a randi előtti készülődésre, kín volt kiállni is az autóval a garázsból stb. Szóval ennyi volt. DE! azt azért érdemes tudni, hogy ez nem jelent megbékélést. Ez csak lemondás, keserű beletörődés.
Én is ronda fejű vagyok amúgy meg unalmas, sótlan, ezek mellé vézna és ebből kifolyólag persze lapos is, szóval reménytelen.
Eléggé ráfüggtél a témára, szóval sztem tarts szünetet, aztán utána újult erővel kezdd újra.
De én olyannal nem lennék, aki nem vonz. Az büntetés.
Ne szívasd magad. Aki nem kell, az nem kell. Talán egy ideig ugyanígy egyedül leszel, de legalább nem stresszel, hogy olyanokkal randizol, akik úgysem kellenek.
Közhely, de törődj magaddal! Csinálj bármit, ami boldoggá tesz. Legyenek hobbijaid, több is. A boldogság, magabiztosság, belső béke vonzó. Olyan nincs, hogy nem tetszel senkinek.
pozitív belső tulajdonságai a jelöltnek kerüljenek előtérbe és akkor van rá esély, állítólag az exem legalább is így dobott ki hogy nem jön be neki a csávó de annyira udvarol és csak csak sikerült le szopni az élő együtt alvás alkalmával.
én meg olyan vagyok hogy hát ha nem tetszik eg lány akkor nem adok esélyt mert én sem kapok esélyt akkor én miért adjak esélyt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!