Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 168-170cm vagyok és 55kg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

168-170cm vagyok és 55kg szerintetek kell nőként fogynom még?

Figyelt kérdés
Milyen nőnek képzeltek az adatok alapján?

2023. okt. 17. 17:13
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
44%
Kép nélkül nem tudjuk megmondani
2023. okt. 17. 20:07
 12/15 anonim ***** válasza:
65%

169-el 62-63 kg-an néztem ki legjobban. Voltam 59 is, akkor lógott mindenem (mondjuk nagyobb fogyás után)

Vagyis magamból kiindulva te nagyon vékony lehetsz, már a beteges határán

2023. okt. 17. 21:06
 13/15 anonim ***** válasza:
87%

Nem a kérdésre fogok válaszolni, de leírom: a kg csak egy dolog de az kb. semmit nem jelent. Van aki X kiló, rendben a BMI stb. de formátlan, skinny fat. Van aki meg kg-ban nehezebb és csak egy szám alapján látatlanban rásütik, hogy kövér de közben simán lehet, hogy sportol és izmos, formás.

Én kg-ban annyi vagyok kb mint X évvel ezelőtt, de amióta tudatosabban csinálom az edzést és a kajá azóta sokkal jobban nézek ki, formásabb vagyok és izmosabb is. Nem annyira számít.

2023. okt. 18. 11:33
 14/15 anonim ***** válasza:

Az utolsónak igaza van. Ráadásul a férfiak nehezebb csontozatúak, tehát speciel velem fordult már elő az, hogy engem (mikor nagyon elhízott voltam, 130 kg) összehasonlítottak egy kövér nővel, akiről kiderült, hogy 90 kg, de én "vékonyabbnak" tűntem mellette, mert egyrészt magasabb voltam, ráadásul más a genetika férfi és nő között.

A te súlyod pont jó, rajtad legalább van értelme a cicanacinak. Azt nem bálnákra tervezték. :)

2023. nov. 17. 18:24
 15/15 anonim ***** válasza:
Ha meghallják, hogy valaki hetven kg és az akár izom akár nem, akkor is a fogyás ugrik be, mert senki nem akar testépítő nővel lenni.
2023. nov. 18. 06:26
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!