Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért beszél rólam a barátnőivel?
Figyelt kérdés
Van egy lány akivel régóta nem vagyunk jóban előtte nagyon kedveltük egymást de ilyen olyan okok miatt ez megszűnt. Még a köszönésem se fogadja így abbahagytam és ez is megszűnt köztünk. Kiderült hogy a barátnőivel rólam szokott beszélni de nem negatív dolgokat ami meglepő. Mindent tud rólam ami velem történik illetve amikkel foglalkozom. Miért érdekli hogy mi van velem illetve miért beszélhet rólam? Senkinek sem beszél csúnyán rólam attól függetlenül hogy megszakítottam a kapcsolatot köztünk. Egy helyen dolgozunk és így visszajut minden hozzám ami ezzel kapcsolatos. Így tudtam meg hogy beszédtéma vagyok. Elég érdekes ez.2023. okt. 17. 16:59
11/21 A kérdező kommentje:
Hogy beszélnek a hobbimról meg úgy általánosságban emleget. Csekkolja kikkel barátkozom
2023. okt. 17. 18:04
12/21 anonim válasza:
Ennek így tényleg nincs értelme. Tudod mit? Simán lehet, hogy egófényező lennél ha hagynád, úgyhogy inkább ne foglalkozz vele.
13/21 A kérdező kommentje:
Igen ezért is hagytam mert észrevettem. Ezért írtam hogy feleslegesen érzek
2023. okt. 17. 18:32
14/21 anonim válasza:
Hagyjad őt, azt mondogat amit akar, ráér, ezek után inkább csak hasonlít ehhez-ahhoz.
15/21 A kérdező kommentje:
Hogy értve hasonlít?
2023. okt. 17. 19:03
17/21 A kérdező kommentje:
De mire jó engem hasonlítgatni?
2023. okt. 17. 19:12
18/21 anonim válasza:
Csak úgy, sokan teszik és nemcsak emberekkel.
19/21 anonim válasza:
Miből gondolod, hogy szórakozott veled?
Én is hasonló helyzetben vagyok, eléggé elbasztam a dolgokat, úgy tűnhet,mintha szórakoztam volna vele, pedig csak annyira bejött, hogy zavaromba elbasztam….
20/21 A kérdező kommentje:
Őt egyszer sikerült zavarba hoznom
2023. okt. 18. 07:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!