Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért beszél rólam a barátnőivel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért beszél rólam a barátnőivel?

Figyelt kérdés
Van egy lány akivel régóta nem vagyunk jóban előtte nagyon kedveltük egymást de ilyen olyan okok miatt ez megszűnt. Még a köszönésem se fogadja így abbahagytam és ez is megszűnt köztünk. Kiderült hogy a barátnőivel rólam szokott beszélni de nem negatív dolgokat ami meglepő. Mindent tud rólam ami velem történik illetve amikkel foglalkozom. Miért érdekli hogy mi van velem illetve miért beszélhet rólam? Senkinek sem beszél csúnyán rólam attól függetlenül hogy megszakítottam a kapcsolatot köztünk. Egy helyen dolgozunk és így visszajut minden hozzám ami ezzel kapcsolatos. Így tudtam meg hogy beszédtéma vagyok. Elég érdekes ez.
2023. okt. 17. 16:59
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
95%
Még mindig kedvel.
2023. okt. 17. 17:02
 2/21 A kérdező kommentje:
Én az érzéseim miatt voltam kénytelen tőle eltávolodni
2023. okt. 17. 17:08
 3/21 anonim ***** válasza:
100%

"nagyon kedveltük egymást de ilyen olyan okok miatt ez megszűnt."

Azért ez számít, hogy mi az az ilyen olyan ok miatt?

2023. okt. 17. 17:09
 4/21 anonim ***** válasza:

Kérdező, ezt kifejtenéd?

2023. okt. 17. 17:13
 5/21 A kérdező kommentje:
Az érzéseim. Tudtam hogy feleslegesen érzem őket és ki kellett hevernem. Erről ő mit sem tudott. Egyszercsak úgy döntöttem hogy kerülöm és távolságot tartok vele aminek az lett a vége hogy teljesen megszűnt minden kommunikáció és kapcsolat köztünk. Vagyis az hogy megszűnt a kommunikáció az akkor történt mikor egy másik nővel beszélgettem és jól éreztük magunkat. Ettől bedühödött és köszönni sem köszönt vissza onnantól kezdve
2023. okt. 17. 17:15
 6/21 anonim ***** válasza:
Miért fölöslegesen? Miféle zagyva magyarázat ez? 🤣
2023. okt. 17. 17:22
 7/21 A kérdező kommentje:
Mert szórakozik a férfiakkal
2023. okt. 17. 17:24
 8/21 anonim ***** válasza:

"akkor történt mikor egy másik nővel beszélgettem és jól éreztük magunkat."

Féltékenységet ébresztett benne a szituáció, tehát feltehetőleg nem voltál közömbös neki.

2023. okt. 17. 17:39
 9/21 A kérdező kommentje:
8#. Igen. Féltékeny sokszor volt. Sőt mostanában is mindig csúnyán néz ha azt látja hogy egy nővel beszélgetek. Továbbra is azt gondolom hogy nem volt értelme az érzelmeimnek. Még javában jóban voltunk mikor lett új barátja. Ez is afelé terelt hogy megöljem ezt magamban. Csak azt nem tudom miért féltékeny
2023. okt. 17. 17:42
 10/21 anonim ***** válasza:
100%

"Még javában jóban voltunk mikor lett új barátja."

Hát ez elég érdekes, hogyha féltékenykedett, de közben meg neki is volt valaki. Ez így tényleg értelmetlen. És miket hallasz vissza, miket mond rólad?

2023. okt. 17. 17:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!