Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy barátom azt mondta....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy barátom azt mondta. "Nem az a lényeg, hogy a csaj a barátnőivel melyik exéről beszél, hanem hogy a pszichológusával melyikről" Egyet értetek?

Figyelt kérdés
Akkor azt hiszem az összes szakításomban nyertem...

2022. ápr. 30. 17:12
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
De hogy érti, hogy "lényeg"? Pozitívumként vagy negatívumként érti a bölcs haver?
2022. ápr. 30. 17:13
 2/14 A kérdező kommentje:
Pozitívum nyilván. A felejthetetlenségről volt szó
2022. ápr. 30. 17:17
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Hát én a pszichológusommal csak azokról beszéltem, akik kárt okoztak bennem.
2022. ápr. 30. 17:21
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Sok esetben ez nem pozitívum, mert mondjuk tönkretették lelkileg az illetőt, vagy olyan sebeket ejtettek, amik szétszedték az önbizalmát, önképét.

Szóval nem igazán jött be ez a "frappáns" szöveg.

2022. ápr. 30. 17:21
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a hármas válaszoló leírta a lényeget. Ez nem dicsőség. Ez inkább szomorú.
2022. ápr. 30. 17:23
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Egy pszichológusnál általában nem a pozitív dolgokról szoktak beszélgetni...
2022. ápr. 30. 17:23
 7/14 A kérdező kommentje:

Mármint nekünk pozitívum, hogy felejhetetlenek vagyunk. Nem a csajnak pozitív. Ex nőnek miért akarnánk pozitív emlékek lenni?

Betöltötte a szerepét és ennyi...

2022. ápr. 30. 17:35
 8/14 harebell ***** válasza:
100%
Akinek csak az a lényeg, hogy valamilyen, bármilyen nyomot hagyjon a másikban, annak ez nyilván sikerélmény. Aki arra törekszik, hogy pozitív hatással legyen másokra, ne okozzon sérülést, annak meg nem. Engem rosszul érintene, ha bármelyik exem pszichológushoz járna miattam.
2022. ápr. 30. 17:41
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem érdekelnek az excsajaid (teljesen oké), akkor miért fontos tudni, hogy beletapostál a lelkükbe? Csak nekem van ebben ordas ellentmondás?
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem, ha jó barátom, akkor neki is elmondanám azt, amit a pszichológusnak, max nem mennénk bele annyira mélyen. De nálam nincs ilyen, hogy barátokkal nem beszélek arról, ami valóban foglalkoztat.
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!