Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfi társaim, akik kapcsolatban vannak, mennyire néztek meg idegen nőket?
Nevetséges vagy!
Egyrészt azt írtam hogyha már igazán tetszik más durva szinten, akkor jobb szakítani = NEM FIZIKAILAG CSALNÁD MEG, (vagyis magamból indulok ki), de nyugodtan kend én rám, hogy félreléptem, mint másnak azt írtad, hogy kiégett 45 éves hapsi hiszen csak azt tudod. Másrészt semmi értelme a kérdésnek. Tisztán le van jegyezve, hogy nem baj, normális dolog, mert nem vagy szerelmes! Igen szerelmesen is ránézel másra, de nem hat meg, viszont te reagálsz rá:
"Amikor nincs mellettem a barátnőm, van hogy a szebb, dekoltázsos lányokról le sem tudom venni a szememet."
Le akarnád ezek alapján, de nem tudod, míg szerelmesen inkább összehasonlítod, olyan vak vagy benne, hogy a párodtól nincs szebb, mert a szíved ural.
Nem utolsó sorban a te partnered ugyanúgy mást néz meg és mégis kérdést raktál fel. Ez arra utal hogy bánt a dolog, vagy arra, hogy éretlen vagy. Persze buta is vagy, merthát vagdalózol miközben nincs rá okod.
Na légy nyugodt békénhagylak, további jó nézegetést! Peace! 🫡
Hozzám (20) beszélsz, hogy elváltam? Mert én 36 vagyok, 12 éve a párommal, és még mindig szerelmes.
Szerintem a szerelem, pont úgy, mint minden érzelem megélése az egyéntől függ. Az emberek nem mernek sebezhetőek lenni, és sokan a kezdeti "boldog vagyok, mert dugok" érzést keverik a szerelemmel.
22-es: de nem tetszik úgy igazán más, szerintem leírtam párszor, ha van egy kérdés, arra válaszolj, ne spekulálj.
23: bocsi, összekeverhettelek a másik válaszolóval, köszönöm a valászt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!