Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elszoktátok mondani párotoknak ha udvarol nektek valaki ?
Figyelt kérdés
Vagy a bokokat? Ha próbál vki flortolni veled ?
Vagy ezeket csak barátoknak, magadnak megtartod ?
Én nem mondtam senkinek , de néha úgy elmesélném, de tuti bántó lenne
2023. márc. 17. 19:37
1/11 anonim válasza:
aki neked bókol, udvarol az mindenkinek aki bejön neki. Az a baj, te ezt a dolgot nagyra vetíted. Közben csak az a problémád, hogy a párod elhanyagol, dicséret tekintetében. Én inkább erről beszélnék vele.
3/11 anonim válasza:
Mi el szoktuk mondani egymásnak. Nincs ebben semmi, jókat nevetünk rajta.
4/11 anonim válasza:
Ugyanaz mint az előttem író.
A nőknek mindig jól esik a bók, még ha nem udvarlás céljából is mondja a férfi. Egy nőnek lelke is van nem csak lyuka.
5/11 anonim válasza:
Nem szoktam neki mondani, mert távkapcsolatban élünk és nem tudom, hogy reagálna rá.
6/11 anonim válasza:
Mikor hogy. En azért eleg hamar lerazom az ilyeneket, utána el is felejtem.
7/11 anonim válasza:
Mi nem bántjuk egymást ilyenekkel.
8/11 anonim válasza:
Én max csak akkor ha kicsit húzni akarom az agyát.
Félig meddig viccesen persze.
Nem szeretnék hajtépést.
De ugyanakkor jól esik és egy jel ha féltékenykedik
9/11 anonim válasza:
Mivel maximálisan bízunk egymásban, így gond nélkül meg tudjuk beszélni az ilyesmit. Néha tényleg vicces, nincs ebből sértődés. Nem a mi hibánk, ha másnak is bejövünk, ezt nem lehet irányítani.
10/11 anonim válasza:
Velem nem szokott ilyesmi tortenni, de ha tortenne, akkor inkabb csak a "kirivobb" eseteket meselnem el szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!