Ha valaki kérdezi ti őszintén elszoktátok mondani mennyi a fizetésetek?
en pl boven jobban keresek mint az atlag, igy nem szeretem elmondani az embereknek mert utana mashogy allnak az emberhez. Ha kevesebbet ha tobbet keres... szerintem magan ugy. Nyilvan latjak megvan minden vagy nincs es ez epp eleg.
Nem azert mert szegyellni valo, de ehhez senkinek semmi koze.
Nem. Senkinek semmi koze hozza. Miert kellene tudnia pl. a sogorom anyjanak, hogy mennyit keresek? Vagy a hugom volegenyenek mi koze hozza?
En vissza szoktam kerdezni, "es tegnap ejjel szexeltel a ferjeddel?" - tobbnyire nok tesznek fel indiszkret kerdeseket. Es volt, aki valaszolt, hogy nem, tegnap nem. Es akkor az en kovetkezo kerdesem, akkor tehat a szomszed Jozsi ugrott at megint, hogy megdugjon?
A masik kedvenc valasz-kerdesem, hogy miert akarod tudni, a fizetesem miatt akarsz szeretni?
Van meg valasz-kerdesem, pl. Kockas boxer alsonadrag van rajam, erdekel a szine?
Meg sose fakadtam sirva, ha ezek a tahok sertodotten fakepnel hagynak. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!