Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudok úgy nagyvécére menni, ha a pasim is ott van nálunk. Cikinek érzem, hogy esetleg hallja a dolgokat. Tényleg illúzióromboló vagy csak én vok gátlásos? Lányok, ti se tudok úgy wc-re menni, ha ott a pasitok?
Figyelt kérdés
2009. jan. 2. 16:02
11/22 anonim válasza:
Ezzel sokáig én is így voltam, nem mertem elmenni, aztán jöttek a furcsa bélhangok! De amióta együtt lakunk, már nem érdekel! Tudom, hogy szeret és attól nem fog kevésbé szeretni, ha hallja a hangokat! Csak mi nők parázzuk túl a dolgot!
12/22 anonim válasza:
Vélhetően te meg a nőiesség mintapéldánya lehetsz, utolsó.
14/22 anonim válasza:
én férfi létemre tökre parázok ha kakilnom kell a csajomnál olyan cikinek tartom !! Meg otthon legalább letudok utána zuhanyozni amit pl nála nem !
16/22 anonim válasza:
ti hogy vagytok azzal hogy nagyvécé után mindenképpen lekell zuhanyozni ???
17/22 anonim válasza:
Rendesen ki kell törölni és kész!Hát én akkor egy nap zuhanyozhatnék vagy 5x!
18/22 anonim válasza:
3éve vagyok együtt a párommal ő 300 km re lakik hétvégente alálkozunk de velem is ez a gond én nem tudom nagydolgomat végezni ha itt van viszont ha elmegy azonnal mennem kell. hogy miért van ez?már azon is elgondolkodtam hogy ha összeköltözünk akkor is ez lesz és akkor vajon milyen időközönként tudok majd rendesen elmenni ááákész katasztrófa. de ahogy látom titeket fiúkat nem zavaz az ügy..kicsit meg is nyugodtam
19/22 anonim válasza:
Gondolom a pasid nem áll a WC ajtó előtt :D:D haa meg nagyon zavar tegyel zenet... hangosan :D es menny el wc-re :P :D ha valami megis meghallana es cikinek erezned..hulyuld el a dolgot ... :D h bocsi kicsit sok volt a tojás...vagy h elszaladt kicsit a béka xD ... de sztem nem fogja megszolni h hallottam mekkorat csobbantottal vagy puztal :D:D ugyh nyugi :)
20/22 anonim válasza:
Én férfi vagyok és igenis zavar ha idegen helyen kell nagyvécéznem !!! Pláne ha a csajomnál !! A hang meg hogy tudják hogy épp mit csinálok ott !!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!