Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek nagyon illúzióromb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nagyon illúzióromboló voltam?

Figyelt kérdés
Tegnap itt aludt a barátom, és én meg pont összeszedtem valami hányós-hasmenős vírust, és egész éjjel hánytam, ő meg itt ült az ágyam szélén és tartotta a vödröt... Emlékezni se akarok rá, annyira gusztustalan lehetett neki, úgy sajnáltam. Nem tudom, hogy ettől mennyire változott meg a képe rólam, mert még csak 3 hónapja vagyunk együtt, és lehet, hogy korai volt neki a hányástakarítás... Szerintetek nagyon gáz?
2011. ápr. 26. 11:07
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha szeret akkor nem, különben meg a gygyulós szex az kiráj
2011. ápr. 26. 11:08
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ha beteg voltál tényleg - és nem részeg:) - valamint a barátod szeret téged, akkor szerintem marhára nem rontott semmit a dolgon az egész eset!

Most ő nem lehetett volna ugyanígy? Akkor te tartottad volna a vödröt:)

2011. ápr. 26. 11:09
 3/8 anonim ***** válasza:
Később majd mosolyogva gondoltok vissza.Azért legközelebb,ha ott van nálatok és hánynod kell,menj ki a wc-be,ott intézd el.Én egyszer telefonálás közben hánytam,de szóltam a barátnőmnek,hogy egy pill. teleraktam a vödröt,aztán beszélgettünk tovább.Olyan is volt,hogy itt volt nálam és hánynom kellett,szóltam neki,hogy gáz van,elmentem wc-re,kiadtam amit ki kellett,aztán fogmosás és utána pihi.:D22/F
2011. ápr. 26. 11:17
 4/8 A kérdező kommentje:
Jó, de tök lázas voltam, menni is alig tudtam, úgy fájt a hasam. A másik, hogy tuti elkapta, pedig mondtam, hogy menjen aludni...
2011. ápr. 26. 11:20
 5/8 anonim ***** válasza:
Most ez kérdés? Beteg voltál, naés! Meggyógyulsz, ha ő elkapta, akkor ő is meggyógyul majd. De lehet, hogy nem is kapta el. Emiatt mi probléma lehetne? Nem úgy mentél hozzá, hogy direkt megfertőzd (gondolom), szóval?
2011. ápr. 26. 11:23
 6/8 Rendesfiú/19 ***** válasza:
Szerintem ha tartotta neked a vödröt, akkor szerethet annyira, hogy nem fog megváltozni a véleménye. Talán még "örül" is annak, hogy nem zavartad el, hogy ne is lássa.
2011. ápr. 26. 11:29
 7/8 anonim ***** válasza:
Ez nem gáz tiszta jó :D De a kollektív hányás az igazi és közösségépítő :P
2011. ápr. 26. 13:28
 8/8 anonim ***** válasza:

még nálunk voltunk, és beteg voltam, ott, akkor anyám is egyből azt mondta hogy exem nemtette volna ezt meg, értem.

ott ült mellettem, vigyázott rám :) most már együtt lakunk szóval megtaláltam a hozzám valót. :) amikor neki van problémája mindent megcsinálok neki, főzök neki, mosok rá, szóval mindent megteszek érte, hogy neki jó legyen! úgy érzem, hogy visszakapom tőle bármikor, bármilyen helyzetben! :)

20l

2011. ápr. 27. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!