Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudok úgy nagyvécére menni, ha a pasim is ott van nálunk. Cikinek érzem, hogy esetleg hallja a dolgokat. Tényleg illúzióromboló vagy csak én vok gátlásos? Lányok, ti se tudok úgy wc-re menni, ha ott a pasitok?
Szia! első időkben, amikor egymásnál voltunk a volt btommal, kész horror volt ez a dolog számomra is. volt, hogy már nagyon kellett, de én csak tartogattam, a hasam viszont már úgy fájt hogy csak na. aztán egyszer tényleg nem bírtam tovább, és elmentem nagyvécézni.
valamivel később meg úgy gondoltam vezsek egy nagy levegőt, és elmondtam a btomnak, hogy annak dacára hogy nő vagyok, nekem is vannak ilyesmi élettani funkcióim, és legyen szíves, ne sertepertéljen a mosdó körül, amikor én látványosan bevonulok oda (én legjobban attól féltem, meghallja a hangokat dolog közben:D) és láss csodát, annyi volt areakciója, hogy nevetett egy jót, és azt mondta, hogy ne hülyüljek már ez természetes, ezen nehogy már fennakadjak, pontosan tudja, hogy a nőknek sem különbözik az emésztésük a ffiakétól. így meg lett olvda a probléma, de azt továbbra is fenntartottam, hogy ilyenkor ne tegyen-vegyen a mosdó közelében. szóval ez is megoldás.
Egyik bnőm viszont úgy oldotta ezt meg,hogy átállította magát arra, hogy reggel menjen vécézni, mikor a pasija még alszik.
Érdekes, hogy ez a pasiknak mennyire nem okoz stresszt. sőt, köztük ez egyenesen társalgási téma sörözésnél.
Hát valahogy én is mindig így vagyok ezzel... :S
De nem csak akkor ha én vagyok a barátomnál,de még akkor is amikor ő van nálunk(pedig otthon vagyok és ilyenkor még se megy :S )
De am. táborba is ez volt... xD
Nyugi, ez idővel változni fog. Teljesen természetes lesz, és nem érzed majd magad kényelmetlenül.
Petranova
A második válaszoló utolsó mondatát tanúsíthatom, mi ezt rendszeresen kibeszéljük egymás közt :D
Amúgy ne aggódj, sokan vannak így, nekem se megy, ha valaki matat az ajtó előtt.
Nem tudom, mire gondoltok, de a csobbanás hangja nagyon egyszerűen tompítható, ha fészket raksz a lefolyóba WC-papírból.
Amúgy én sem értem, miért kell ezen ennyit problémázni, ez egy teljesen természetes dolog, emberek vagyunk.
hát basszus, mekkora hisztis brigád vagytok!
én simán elmegyek kakkantani, akárhol vagyok, aminek ki kell jönnie, annak ki kell jönnie...
ha itt van nálam a pasim, akkor is simán pottyantok :D de ő is! van légfrissitő, 10perc múlva má azt sem lehet érezni, hogy egyáltalán volt ott valaki...
én egy pasi kedvéért se kapnék gyomorgörcsöt...
monnyuk a pukizás, az más téma :D de sztem ha már 10éve együtt vagy valakivel, akko má az is simán megy :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!