Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy közölnek h nem akarsz a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy közölnek h nem akarsz a pasival semmit mielőtt még sértődés lenne belőle?

Figyelt kérdés
Tegnap előtt volt egy randim ,munkabol jött azt mondta ...semmi probléma randomizált találkozó volt .Ki ültünk az egyik bár teraszra ,kerdezte kérek e valamit akkor még nem ,később még gondoltam magam ,később be mentem kértem magamnak egy gyümölcs koktélt, még kérdeztem jofejsegbol ,hogy kér e valamit azt mondta igen és én fizettem a végén az övét is ...utána el váltunk alig bírtam megszabadulás tőle csak magáról mesélt szinte ....(ilyen találtam meg sose volt!!!!) Aztán ma beszéltünk pár szót és nagyon furi a pasi ,de már tegnap este el döntöttem h nem kérek nagyon belőle....a pasi 38 éves....én 32
2023. okt. 12. 17:16
 1/5 A kérdező kommentje:
Elnézést át írt pár szót amit csak most látok!
2023. okt. 12. 17:18
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Mondd azt hogy úgy érzed benned nem indult el semmi irányába, és nem akarod az idejét rabolni. :)

De minél előbb annál jobb.

2023. okt. 12. 17:19
 3/5 A kérdező kommentje:
Meg.ma.akarom !koszonom szépen!
2023. okt. 12. 17:21
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem a te problémád, ha megsertodik.
2023. okt. 12. 17:37
 5/5 Ghgj ***** válasza:
100%
Te soha nem ismerkedtél még vagy mi van? :D Mondd meg neki, hogy nem érzed, hogy ennek lenne jövője, minden jót kívánsz neki és csókolom.
2023. okt. 12. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!