Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek hogy lehet ebből...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hogy lehet ebből a baráti kapcsolatból sértődés nélkül jól kijönni?

Figyelt kérdés
Nagyon jó barátok voltunk egy nővel, de azt mindketten tudjuk hogy ez már kicsit több volt mint barátság, mindkettőnk részeről, ezt egymás tudtára is hoztuk hogy neha már hiányzunk egymásnak, ha pár napig nem találkozunk. Most úgy néz ki hogy az ex pasija bevet mindent hogy vissza szerezze magának, és a hölgy is gondolkozik rajta, nem tudja mit akar, de szerintem még szerelmes belé. Viszont én ki szeretnék maradni az egészből, mert a hölgy tőlem kér tanácsot hogy mit tegyen, mert én olyan jól látom a dolgokat, stb stb. Szinte minden nap keres telefonon, messengeren, persze nem csak erről a dologról beszélünk, de azért fel felhozza. Ha pedig összejönnek, akkor ezen a köztünk levő kapcsolaton lazítani kellene, mert a pasinak nem fog tetszeni, hogy mindennap beszélünk illetve írunk egymásnak. Megbeszéljem vele, vagy majd ahogy a pasi visszaszerzi, fel fog hagyni hogy velem töltse az idejét? Magyarul le fog sz.rni. Én könyen túllepek rajta, csak haragot nem szeretnék hogy én rázom ke, a lazább barátság maradhat felölem, de szorosabb nem. Szerintetek?
2022. dec. 18. 13:21
 1/4 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem feleslegesen agyalsz ezen. Majd alakul. Talán össze se jönnek. Ha könnyen túllépsz bármi is lesz, akkor meg főleg felesleges most drámázni.
2022. dec. 18. 13:52
 2/4 anonim ***** válasza:
0%

Nem lehetsz valami jó barát, ha nem mondod el neki, hogy az exel osszejonni, ha nagy volt a kálvária közöttük.

Inkább magaddal foglalkozol, miközben a szerencsétlen tanácstalan, bizonytalan.

Ja, inkább írd meg neki, hogy többet nem akarsz vele talizni, irkalni, mert semmi közöd hozzá.

Bár valójában csak onmagadra gondolsz...

Nem érdemel egy ilyen alakot az életében.

2022. dec. 18. 13:55
 3/4 anonim ***** válasza:
53%

Ha úgy gondolod, ahogy én, hogy az ex nem véletlenül ex és maradjon is az, akkor ezt mondd meg a nőnek.

És ne ígérj neki semmit, amit amit nem akarsz komolyan, vagy nem tudsz teljesíteni. Magyarul ne kelts benne hiú reményeket.

2022. dec. 18. 14:08
 4/4 anonim ***** válasza:
53%

Amikor találkoztok nézz a szemébe. Fogd meg a derekát, húzd magadhoz és csokold meg,ha jól csinálod elfelejti az exét, ha rosszúl akkor kapsz egy pofont.

Mond utána neki,hogy inkább próbáljuk meg,hogyan működnénk ketten...

2022. dec. 18. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!