Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért pontozzák le főleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért pontozzák le főleg ebben a témában az őszinte válaszokat?

Figyelt kérdés

Többször is észrevettem, hogy aki 'csernusosan' őszinten megmondja a véleményét, azt vagy leugatják vagy lepontozzák. Ennyire fáj az igazság nekik, hogy még egy anonim oldalon is megsértődnek, ha valaki a rózsaszín ködön kívül lát valamit más kapcsolatában,mint külső szemlélő?

Pár példa:

A) 5 gyerekes 20on éves anyának elveszi a gyámhatóság a gyerekeit, gondozatlanság(putri) miatt és fel van háborodva, hogy valaki fogamzásgátlót ajánl.

B) a szeretőnek megmondják, hogy ne várjon sokat egy házas férfitől, nem fogja miatta elhagyni a feleségét

C) bántalmazó kapcsolatból ki kéne lépni

Ezek az őszinte tények miért fájnak egyes kommentelőknek és kérdezőknek?

Nekem Savlekötő válaszai tetszettek a legjobban, de valamiért mindig le lett pontozva ezért újabban el is tűnt. Teljesen tömören őszintén elmondta a véleményét, amit Csernus is tenne.

Mit gondoltok erről?

2019. nov. 20. 13:24
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
88%
A többi válasz is ugyanennire őszinte, csak max neked nem tetszik.
2019. nov. 20. 13:27
 2/15 anonim ***** válasza:
85%

Ha már pszichológusokkal pedálozunk: Almássy Kitty mondta: van a traumában a tagadás fázisa.

Pl megcsalt, vagy bántalmaz, de nagyon szerelmes vagy. Ilyenkor az emberrel nem tudsz egyáltalán normálisan megértetni semmit. Süket, vak mindenre, a kész tényeket is kimagyarázza.

A másik ilyen, amikor az ember szimplán sötét, mint a verem agyilag, illetve olyan elcs.eszett morális értékei vannak, hogy képtelen vagy megértetni vele, hogy ő gondolja rosszul.

Egyszerűen észre kell venni a Kérdező megnyilvánulásából, hogy ő most csak tagad még, vagy buta, vagy menekül az igazság elől. Van az a szint, ahok hagyni kell a fenébe, mert süketnek prédikálsz és csak felcseszed magad, hogy hogy lehet valaki ennyire retard.

Én pl normálisan leírom a dokgokat, nem oltom le a Kérdezőt, nem szídom. De ha idióta, vagy olyan stílusban válaszol, amit nem érdemeltem ki, akkor én sem tattom magamban, hogy egy idióta és el is engedem azt a kérdést.

Ne az én életem mérgezze egy ilyen ember.

2019. nov. 20. 13:32
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
A pontozás nem az őszinteségre megy és nem biztos, hogy annál van az igazság, aki azt hiszi.
2019. nov. 20. 13:37
 4/15 anonim ***** válasza:
70%

A) Hogy gondolod má', legalább megszületnek azok a picik! Az nem gáz, hogy a putriba. Egy ember csak addig számít, amíg magzat - miután kibújt az anyjából, már nem.

B) Jaj, dehogy k**va ő, hanem csak egy szerelmes nő, és különben is, a felesége csak kihasználja őt, jujjci. :c

C) Nos... Ezt már nem szeretném kiparodizálni.

A bántalmazásnak sajnos vannak fázisai, a bántalmazó fél az önbizalom leépítésével kezd, és elmarja a barátokat, ismerősöket a bántalmazott mellől. Sőt, még a családja ellen is fordítja. Ezután belesüpped egy borzalmas hazug valóságba, és hiába mondod neki, hogy a bántalmazója a sz*r, ő saját magát fogja hibáztatni.

Én ilyenkor arra gondolok, hogy hátha a düh miatt pontoztak le hirtelen felindulásból, de mégis megmarad a fejükben a kis írásom, gondolkoznak rajta, és végül változtatnak.

2019. nov. 20. 13:42
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy 2 kedvenc kérdésem a hétről, amik ezt az emberi retardáltságot példásan szemléltetik:

- a hányásfóbiás nő, aki angolosan otthagyta a beteg párját és előadja, hogy ő az áldozat, mert a párja maga után el tud takarítani, de ő retteg.

- a csaj, akit vernek évek óta, de nem akar válni, mert túl sokat ölt a kapcsolatba (wtf....)

- a nő, akit csal a férje, de nem akar válni, mert nem akarja, hogy a szerető nyerjen (wtf?!?!?!)

2019. nov. 20. 13:47
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Jav: 3 kérdés

(és 2-es válaszoló vagyok) :)

2019. nov. 20. 13:48
 7/15 anonim ***** válasza:
30%

Nem az őszinte válaszokat pontozzák le, hanem amivel nem értenek egyet.

Pl. Mr.Looser szerint a jóképű férfiak bunkók, izomagyúak.

Mrs.Malacka szerint a szép nők buták.

Pl. Kérdező arró panaszkodik, hogy fiatal bikák üldözik pedig már negyvenes.

Hozzászóltam, hogy annyira jó nőt, aki nem kell az ötveneseknek sem talán mégsem.

Ismerkedni akart rámírt. Képet is küldött. Háátt?? Ápolt volt, jó alakú. Nekem - lehet a levelezen ettetsző stílusa miatt - iszonyatosan unszimpatikus.

Pl. negyvenes 4 gyerekes nő érdeklődik a pártalálási lehetőségei után. Nyilván nem túl kapós. A cicakommandótól jön a válaszözön, hogy miaz hogy!

Válogathat. Neki és a barátnőinek sem voltak problémái gyerekkel társat találni. Ez nyilván nem fedi a valóságot. Szerintem a válaszoló simán elhiszi.

Mivel 3 Mr.Alfa 5x 6x 7x alátett és úgy gondolja ez ilyen színvonalú férfi neki alapból jár. Csak az előbb említett 3 úriember megbízhatatlan szoknyapecér volt. Jobb is hogy megszabadult tűlük.

2019. nov. 20. 14:14
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

"csernusosan őszinte"

Csernus a mai napig függő és ő pofázik...unalmas már ez az őszinteség=bunkóság, ordibálás dolog. Arról nem is beszélve, hogy ha a kedves kérdezőnek mondaná meg valaki a "zőszintét" ő sértődne meg a legjobban.

Félre ne érts, pár dologban egyetértek veled, csak ezt a Csernus jelenséget kéne már elfelejteni.

2019. nov. 20. 14:18
 9/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok jó választ! Akkor értelmezhetjük úgyis, ha egy kérdésnél 60 válasz van, amiből 59en azt írták,hogy a kérdező a hibás, akkor 60.nak már nincs értelme leírnia és fecsesznie magát a butaságon?
2019. nov. 20. 15:19
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Hiába őszinte a válasz ha tapasztalatlan ember mondja. Mert hiába érzed magad annak, jobban ismernéd az embereket tudnád, hogy a 20 éves ötgyerekes putriban nevelő anyukának pszichológusra lenne szüksége nem fogamzásgátlóra elsősorban.

Csernus sem tévedhetetlen ő is csak osztja az észt, egyoldalúan rátolja az egész felelőlésseget a páciemsre, fel sem merül benne a harmadik fél manipulációi /játékai. A veszteségektől nem beszél a saját kapcsolataiban kudarcot valott, emberileg pedig egyáltalán nem szimpatikus, és nem azért mert megmondja.. Ahhoz ért mindenki legjobban. Mint a politika tisztára, a neten mindenki megmondja a magáét, le kell váltani stb. Aztán történik valami? Az ég világon semmi. Amíg a bűnözőket, bántalmazókat törvény védi sajnos nehéz helyzetben van az ember.

Ilyen kliséket mindenki tud mondani, miért nem válik el a bántalmazott? - Mert a nő még szted soha nem gondolt rá?

Azt tudja a kedves kommentelő, hogy a legnagyobb életveszélyben akkor vannak a nők, amikor elmenekülnek vagy el akarnak menni a bántalmazótól? A bántalmazást elkövetők ugyanis olyan személyiségtípusok, akik ezt nem tudják feldolgozni, az egójuk ezt nem bírja elviselni. Gyakran ilyenkor történik a gyilkosság is.

Aki meg szerelmes a szeretőjébe hinni akar neki, mert érzelmileg kötődik hozzá te meg nem. Egy szerelmes ember nem tud tárgyilagosan gondolkodni.

A kérdéseid is az éretlenségedet támasztják alá, mert ha tényleg bölcs lennél nem a pontozáson akadnál fel, és rálátásod lenne bizonyos dolgokra is már amit a nagytöbbség nem lát.

2019. nov. 20. 16:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!