Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Bunkó vagyok vagy őszinte,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bunkó vagyok vagy őszinte, hogy kimondtam?

Figyelt kérdés

Van egy nő akit régóta ismerek.

Tavaly ősszel egyszer kavartunk, de akkor nem volt szex, mert neki alakulóban volt mással.

1-2 hónapja egyszer áthívott magához, ott volt szex.

Aztán volt hogy hívtam találkozni és azt mondta, hogy a gyerekeivel foglalkozik, mondtam küldje el őket moziba. Erre ő azt mondta mi lenne ha négyesben mennénk. Nyilván nem, de értettem a célzást.

Na aztán mikor legutóbb beszéltünk megírtam neki, hogy tudom, hogy ő többet akar tőlem, de nálam a gyerek az kizáró ok. Erre a csaj nagyon kiakadt.

A legjobb barátom azt mondta, hogy nagyon bunkó vagyok.

Egy lánybarátom szerint, azért akadt ki, mert tudatosult benne, hogy gyerekekkel nem fog kelleni senkinek. De ez szerintem alapból is nyilvánvaló.

Én mindig sajnálom azokat az egyedülálló lányokat, nőket akiknek van gyerekük, mert már nem lehetnek azok az emberek akik voltak.

Abszolút nem érzek semmi bűntudatot, hogy ezt leírtam. Normális ez??

26 F, ő 33 N

2019. márc. 26. 17:19
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
90%

Unokatesóm egyedül maradt két gyerekkel, de talált magának társat, nyilván nem a huszonéves korosztályt célozta meg.

Nem voltál bunkó, ez a nő sem fog egyedül maradni, plusz eleve már volt kialakulóban neki valami...lesz ilyen később is.

2019. márc. 26. 17:24
 2/19 A kérdező kommentje:
Hát neki nem hiszem, nagyon majmolja a gyerekeket :D
2019. márc. 26. 17:26
 3/19 anonim ***** válasza:
91%

Egyáltalán nem normális, ahogy erről gondolkodsz. Ezen kívül bunkó is voltál, ha nem játszol első perctől nyílt lapokkal.

Bűntudatot azért nem érzel, mert még gyerek vagy, és nem jutott el a személyiségfejlődésed ilyen szintre.

2019. márc. 26. 17:27
 4/19 anonim ***** válasza:
42%
De az miért bunkóság, hogy huszonévesen nem akarja átvállalni a gyerekeket?
2019. márc. 26. 17:28
 5/19 anonim ***** válasza:
91%

Azzal semmi baj nincsen, hogy neked ez kizáró ok. (Bár tök logikátlan baromság szerintem.) Nyilván azért nem mindegy, hogy ezt hogyan közlöd. Ami sokkal nagyobb bunkóság az az, hogy simán lefekszel vele, de a gyerek az már zavar. Akkor zavarjon akkor is amikor belemész a szexbe... Ha nem akarsz olyannal lenni akinek gyereke van akkor ezt azelőtt közöld, hogy átvernéd és megfektetnéd.

Viszont egyáltalán nem igaz, hogy gyerekkel ne lehetne normális párt találni, csomó ismerősöm van akik sajnos tök alkalmatlan vadbaromnak szültek, de ma már van normális párjuk aki gyerekkel együtt elfogadja őket. Hogyha a nő is normális, intelligens és ki tud hozni valamit az életéből akkor semmi gondja nem lesz a társkereséssel.

2019. márc. 26. 17:31
 6/19 anonim ***** válasza:
78%

"De az miért bunkóság, hogy huszonévesen nem akarja átvállalni a gyerekeket?"

Ez akkora sztereotíp butaság. A legtöbb nő eleve azt akarja, hogy az új párja ne nagyon szóljon már bele abba, hogy hogyan neveli a gyerekét. Akiket én ismerek tök jól el tudják a kettőt különíteni, abszolút nem pótapát keresnek.

2019. márc. 26. 17:33
 7/19 anonim ***** válasza:
64%
74% Köszi, nem voltam még ilyen helyzetben.ó, nyilván azért nem értem.
2019. márc. 26. 17:36
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Azon akadt ki,hogy azt mondtad,hogy feltételezed,hogy többet akar.Nem,nem akar ő sem többet,akkor is kiakadt volna,ha szóba sem hozod a gyerekeit,de így szerintem egy èletre elástad magad ennél a nőnél.28/N
2019. márc. 26. 17:51
 9/19 anonim ***** válasza:
86%

Nekem is van egy gyerekem, de ha párt keresnék alap dolog lenne,hogy rögtön az első randin, vagy első beszélgetésnél erre kitérjek.Nincs miről tovább beszélni ha a pasi nem akar olyan nővel ismerkedni akinek gyereke van. És ebben nincs hiba, megértem.

Nem voltál bunkó, de nem értem miért nem került ez hamarabb szóba Köztetek? Azt írod,hogy régóta ismered, akkor azt is tudhattad,hogy gyerekei vannak, ugye? Azt nem gondolhattad,hogy mindig elküldi Őket valahová,hogy Benned ne tudatosuljon,hogy vannak.

Én is gyerekkel találtam párt, mi is régóta ismertük egymást, de eleve tudtam,hogy nem szeretnék összeköltözős kapcsolatot pont azért mert eleve ki akartam zárni a kapcsolatunkból/ a gyerekem életéből, a konfliktusforrást. Remekül megvagyunk úgy,hogy nem élünk együtt,nincs anyagi függőségünk, de totálisan benne vagyunk a másik életében.A problémák megoldásában is.

2019. márc. 26. 17:54
 10/19 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem korrekten leírtad, jobb mintha csak terelgettél volna. Persze az nyilván elkerülhetetlen hogy ne sértődjön meg, de ez ezzel jár sajnos.
2019. márc. 26. 18:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!