Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Bunkó vagyok vagy őszinte,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bunkó vagyok vagy őszinte, hogy kimondtam?

Figyelt kérdés

Van egy nő akit régóta ismerek.

Tavaly ősszel egyszer kavartunk, de akkor nem volt szex, mert neki alakulóban volt mással.

1-2 hónapja egyszer áthívott magához, ott volt szex.

Aztán volt hogy hívtam találkozni és azt mondta, hogy a gyerekeivel foglalkozik, mondtam küldje el őket moziba. Erre ő azt mondta mi lenne ha négyesben mennénk. Nyilván nem, de értettem a célzást.

Na aztán mikor legutóbb beszéltünk megírtam neki, hogy tudom, hogy ő többet akar tőlem, de nálam a gyerek az kizáró ok. Erre a csaj nagyon kiakadt.

A legjobb barátom azt mondta, hogy nagyon bunkó vagyok.

Egy lánybarátom szerint, azért akadt ki, mert tudatosult benne, hogy gyerekekkel nem fog kelleni senkinek. De ez szerintem alapból is nyilvánvaló.

Én mindig sajnálom azokat az egyedülálló lányokat, nőket akiknek van gyerekük, mert már nem lehetnek azok az emberek akik voltak.

Abszolút nem érzek semmi bűntudatot, hogy ezt leírtam. Normális ez??

26 F, ő 33 N

2019. márc. 26. 17:19
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
84%

Nem voltál bunkó.

Abban viszont nagyon nincs igazad, hogy gyerekkel nem lehet társat találni.

2019. márc. 26. 18:47
 12/19 anonim ***** válasza:
Nem voltál bunkó.
2019. márc. 26. 19:23
 13/19 anonim ***** válasza:
Én is főleg abban látok bunkóságot, hogy a szexet elfogadtad, de őt az életével együtt nem. Akkor inkább hagytad volna békén. A többi része oké, ha téged zavar a dolog, azzal önmagában nincs gond, hogy ezt közlöd vele. Nyilván nem tirpák stílusban.
2019. márc. 26. 20:39
 14/19 anonim ***** válasza:
Illetve annyit fűznék hozzá, hogy gyerekkel sem lehetetlen párt találni, bizonyítja ezt az, hogy neki is alakult valami, mikor te először képbe kerültél. Nem értem ezeket az előítéleteket.
2019. márc. 26. 20:41
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ott voltál nagyon bunkó amikor közölted, hogy küldje el a gyerekeket, hogy te megdughasd.

Aztán ezek után még ki is jelentetted neki, hogy a gyerekek miatt nem kell. Egyszerűen csak bunkó vagy.

2019. márc. 26. 20:42
 16/19 anonim ***** válasza:

Szexért kapcsolat... szóval nem elég, hogy egyedül maradt két gyerekkel, de mellette még prostituálja is magát szerencsétlen nő nyhmmmértem. Eleve mi az, hogy bezzeg a "szexet elfogadta"? A csaj mondta, hogy "megcsinálhatsz, ha járunk"? Ha nem mondta, akkor kár ezen pattogni. ^^

32/f

2019. márc. 26. 21:02
 17/19 anonim ***** válasza:
Nekem is volt régebben egy 39 éves anyuka, 6 meg 10 éves kislánnyal, én 27 voltam. Folyton valami manipulatív manőverrel úgy akarta intézni, hogy a gyerekek is otthon legyenek, mikor megyek. Aztán mikor rájött, hogy ez nem fog menni, akkor valami eszméletlen hisztit levágott.
2019. márc. 26. 21:10
 18/19 anonim ***** válasza:

Mi az hogy gyerekkel nem kellene senkinek?

Nálam például nem kizáró ok a gyerek!

F36

2019. márc. 27. 00:50
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

26 évesen még lehet kizáró a gyerek, de később (35+) már nehezebben találsz olyan nőt akinek nincs gyereke.

Viszont ha nem szeretnél egyelőre gyerekes nővel ismerkedni akkor azt már az elején zárd ki, ne hozd se magad, se a nőt ilyen helyzetbe, hiszen természetes,hogy egy anyának mindig a gyereke az első.

Egyszer "lapasszolhatja", kétszer is, de eltüntetni nem fogja :(

2019. márc. 27. 08:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!