Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szándékosan viszi el pólóimat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szándékosan viszi el pólóimat?

Figyelt kérdés
Elég friss kapcsolat, eddig 3 éjszakát töltött nálam. Mindannyiszor az én pólómban aludt, soha nem hozott magával alvós ruhát, másnap pedig ragaszkodik hozzá, hogy hazavigye kimosni, mert éjszaka beleizzadt. Egyébként én nem is láttam, hogy megizzadt volna, de ha mégis, az sem lenne gond, mert én is ki tudom mosni. Később persze elfelejti visszahozni és újat kér, nekem már fogytán a ruhatáram.

2023. okt. 11. 22:38
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
És ha mondjuk visszakérnéd? 😂😂
2023. okt. 12. 06:20
 12/18 anonim ***** válasza:
Vegyél szar, párszáz forintos pólókat, és azt add neki oda máskor ilyen esetben. Eleve a drága, márkás pólóidat tartsd zárt szekrényben. Ezeket pedig kérd is vissza, mármint a jókat.
2023. okt. 12. 11:13
 13/18 anonim ***** válasza:
43%

"Ma már a lányom is. Már egy zárható szekrènyen gondolkodtam"

"Eleve a drága, márkás pólóidat tartsd zárt szekrényben. "

Jesszusom, és ezek férfiak :DD

2023. okt. 12. 12:11
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

eddig 3 éjszakát töltött nálam

Aludj te nála, és hozd el az össze pólódat, az övit is lehet.

2023. okt. 12. 12:25
 15/18 anonim ***** válasza:
*az övéit
2023. okt. 12. 12:30
 16/18 anonim ***** válasza:

Ja, mondjuk Adidas póló 6-14 ezer, te biztos örömmel vennéd, ha 3 csak úgy eltűnne a süllyesztőben.

2023. okt. 12. 15:55
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Mert van nőként abba valami, hogy a szerelmed pólójában vagy tudod, hogy az övé, Ő szokott benne lenni..szexi és jó érzés:D

De basszus csak simán kérd vissza:D

2023. okt. 12. 16:47
 18/18 anonim ***** válasza:

#16 15 ezer forintos, pláne 6ezer forintos pólók igazából semmit érőek, adidasról már ne is beszéljünk.

Az nem az a kategória amit zárva kellene tartani, ne nevettess már :D

2023. okt. 12. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!