Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miert csinalja ezt egy felnott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert csinalja ezt egy felnott ferfi? Megsertodott?

Figyelt kérdés

Latasbol ismerjuk csak egymast , hetente kb egyszer talalkozunk a konditeremben, van, hogy ritkabban. Bar nem egy jo pasi (magas, nagyon vekony, szemuveges), en valamiert felfigyeltem ra. En masok szerint jo no vagyok. Eleinte nem erdekelt ez a ferfi, de aztan eszrevettem, hogy hosszabban nez ram mint altalaban az emberek. Aztan kis ido mulva azt is eszrevettem, hogy neha messzebbrol is nez. En nem vagyok egy szemezos tipus, sot mondhatni inkabb kerulom az emberek tekintetet, de vele mashogy vagyok. Viszonoztam a nezeset tobbszor. Ha egymas mellett mentunk el hosszasan neztunk egymas szemebe. Ket hete mikor talakoztunk a terem masik felebol folyamatosan nezett es en is ot. Hozzateszem, hogy soha nem mosolygott, es mindig ha nez a szemebe nez, tehat nem a testemet. En meg azert nem mosolygok ra mert o sem mosolyog ram. Szoval azon a napon sokat szemeztunk es mikor mentem haza ramkoszont. (eddig sosem koszontunk egymasnak) O egy eleg visszahuzodo tipusnak tunik. Aztan a kovetkezo alkalommal azt hiszem kicsit elcsesztem a helyzetet. Pont elottem kb 5 meterre edzett es ket set kozott teljesen felem fordult es nezett. En annyira zavarba jottem, hogy nem birtam ranezni egyaltalan. Utana rogton kapcsoltam is ,hogy ez igy hulyen jott ki, de azt gondoltam azert ez megsem olyan nagy dolog. Viszont ezutan a hatralevo idoben ram sem nezett mar, mikor jott felem atnezett rajtam. Aztan most hetfon bar rampillantott, de nem is koszont mar. (igaz, hogy messzebb volt de akkor is) Szoval lehetseges, hogy egy felnott ferfi ilyen erzekeny/sertodos? Vagy mi oka lehet, hogy igy vislekedik. Mindketten 40 ev koruliek vagyunk.

(bocs de nem tudok errol a geprol ekezetekkel irni)

2023. okt. 11. 15:04
 1/4 anonim ***** válasza:
84%
Nem fér a fejembe, hogy 40 évesen itt tartanak emberek.
2023. okt. 11. 15:08
 2/4 anonim ***** válasza:
87%

Tinikapcsolatok között lenne a helye, ha nem 40 évesek lennétek.

Hány éves korotokra akartok felnőni?

2023. okt. 11. 15:10
 3/4 A kérdező kommentje:
Igen, lehet tenyleg gyerekes, de nekem pl nem sok tapasztalatom van a ferfiakkal es ezert tettem fel a kerdest.
2023. okt. 11. 15:39
 4/4 anonim ***** válasza:

írásod alapján nem tűnsz 40 évesnek :D

azt javaslom, ha beszélgetni akarsz vagy valami, kérd meg segítsen, súlyt emelni vagy bármi, vagy kérdezd meg ezt a gyakorlatot hogy kéne, hogy szabályos legyen vagy valami.

nyilván nem megsértődött, csak úgy kjött le neki, hogy nem szimpatikus neked vagy nem érdekled.

ha ilyen visszahúzódó, próbálj meg te nyomulni kicsit :D kondis jó csajokat én se szívesen szólítgatnék le teremben, meg bámulni is óvatosan, hisz lehet ott a palija, meg nem is azért megy oda az ember, hogy szemmel vetkőztessen, meg a csajok is inkább edzeni mennek, nem ismerkedni. ez meg egy aranyszabáj :)

2023. okt. 11. 19:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!