Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Mennyi nektek a max korkülönbség egy kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Mennyivel legyen legfeljebb idősebb egy férfi, és mennyi az,ami már túl sok?2023. okt. 10. 17:59
11/16 anonim válasza:
Régebben a fiatalabbak abszolút nem érdekeltek és lehetett sokkal idősebb is az illető, de mostanra kiforrta magát, hogy -7 +7. 41N
12/16 anonim válasza:
-7 - + 3 kb, tehát 25-35 közöttiekkel ismerkednék max, bármelyik irányba lehet kevesebb, több, ha egy konkrét személyt megismernék véletlenül, de nyilván nem sokkal, meg erre nem sok esélyt látok. Idősebbekkel nem lenne meg a közös pont, fiatalabbakat meg lehet még én is gyerekesnek tartanék, bár haverilag jól kijöttem mindig a 19-25 közöttiekkel is.
13/16 anonim válasza:
10 év.
18 éves koromban max4-5 volt
14/16 anonim válasza:
jobban szeretem ha fiatalabb de úgy 3-4 év maximum
16/16 anonim válasza:
+10, de mondjuk 12 még esetleg nagyon max. belefér. Attól függ, hogy tartja magát, ilyen a szesmélyisége, mennyire tudunk kijönni főbb kérdésekben.
Nálam jobban hátrány, ha fiatalabb.
33/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!