Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
12 év korkülönbség a nő javára beleférne nálatok, 30-as férfiak? Ha igen, csak szexre vagy komolyabb kapcsolatra is?
Figyelt kérdés
2023. aug. 30. 18:58
2/8 anonim válasza:
Simán, komoly kapcsolatra is. Tetszett már 16 évvel idősebb nő is, okos, aranyos és gyönyörű volt. 38/f
3/8 anonim válasza:
A párom ennél is idősebb nálam.
32/F
4/8 anonim válasza:
Nekem beleférne, de csak szexre. Nem tudom elképzelni, mi olyat tudnék nyújtani egy ennyi idős nőnek a szexen kívül, amit a saját korosztályától nem kap meg.
5/8 anonim válasza:
Most ugye viccelsz?😂
A 30-as pasik még a pár évvel fiatalabb csajukat/feleségüket is otthagyják ebben a korban egy jóval fiatalabbért!
Aki élt, az már rég, 2x évesen végigkurta élete milfjeit!
6/8 anonim válasza:
Nevelőapám 30 évesen így jött össze a 41 éves anyámmal. :D Mai napig együtt vannak, pedig ennek már sok-sok éve, közben én is majdnem 30 lettem. :D A nevelőapám nagyon szerette anyámat (meg most is), nagyon sokáig udvarolt neki, az első perctől komolyan gondolta.
7/8 anonim válasza:
Nekem 20 évesen volt 12 év korkülönbség. Párkapcsolatra természetesen, a csak szexnek sose láttam értelmét, mert üres, unalmas. Sajnos túl gyerekes volt hozzám.
8/8 anonim válasza:
Igen komoly kapcsolat is lehet köztetek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!