Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha semmit sem érek?
29 éves nő vagyok. Sosem voltam sikeres semmiben sem. Gyerekként kitűnő voltam, gimiben olyan közepes tanuló, van egy szakmám, és ennyi. Bár én ezeket nem érem meg sikerként, erre még a legnagyobb hülyék is képesek. Ráadásul a szakmám se egy ilyen menő szak pl. műkörmös, fodrász stb., hanem egy szoc. gondozóit jártam ki. De még úgy igazán nem is dolgoztam életemben sokat, hát úgy kb. egy fél évet, és azt is közmunkában, tehát nagyon gáz a helyzetem.
De mindig mindenütt ki voltam közösítve, halálra szekáltak mindenütt, barátaim nem vagyon voltak. Most van egy párkapcsolatom, de előtte is szégyellem, hogy ilyen lúzer vagyok, nem is szeretek itt kimozdulni ahol élek, mert szégyellem magam, mert ilyen vagyok. Anyám szerint is, ha hülye vagyok, akkor akár meg is halhatok, sose lesz nekem több eszem.
Régebben voltam a depressziómmal orvosnál, de sokat nem értem vele. Kár volt megszeletnem is, semmi életkedvem nincs, mikor azt látom, hogy mások mennyivel többet érnek, mint én.
Amit elértél és neked természetes, és nem becsülöd, az lehet, hogy valakinek a vágyálma, amit szeretne elérni.
"erre még a legnagyobb hülyék is képesek" - Jobb, ha tudod, hogy sokan nem képesek!
Sajnos anyád a hunyó, hogy nem bíztat, de ne törődj vele. Ő magát sem becsüli, és azt adta neked tovább. Ideje tovább lépned a gyerekkori sérelmekből.
- Keress egy normális pszichológust.
- Keress egy normális pasit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!