Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nemtörődömség, érdektelenség, vagy figyelmetlenség? Nincs segítségnyújtás a háztartáson belül, áldozati bárány megjátszása.Mindent elvár,ő semmit sem tesz..Mit csináljak?
Elég szomorú, hogy magadtól nem jössz rá a megoldásra.
Keress életrevaló pasit.
Hagyd el. Amíg kiszolgálod nem fog változni. Miért id tenné? Az ő szemszögéből ez egy remek kapcsolat. Te pedig önként vagy vele.
Ha elhagyod majd keres magának egy másik balekot aki ingyencseledként viselkedik. Olyan sok ilyen vsn. Néha panaszkodnaknitt de aztán minden megy tovább az eredeti vagányban
Ahogyan ide leírtad. De kétlem, hogy pozitív eredménye lesz. Gondolom anyuci elkényeztette otthon, neki ez a természetes, hogy mindent megcsinálnak helyette.És a jelek szerint te is ezt a hagyományt folytattad.
Én nem szaroznék sokat már vele, ha ennyire lusta, érdektelen. De nekem nincs is szükségem arra, hogy mindenáron együtt legyek valakivel. És nem hiszek abban, hogy majd egy csapásra csak úgy megváltozik jobb irányba valaki.
Ezért kellene előbb körbeszimatolni valakit, mielőtt komoly kapcsolatot tervez vele a hölgyemény.
Talán a legnagyobb átqrások a társkeresésnél vannak, aztán jön az autó, ingatlan, egyéb ingóságok, üzletek...
8) "Én voltam hülye,hogy nem hagytam már itt előbb,hanem dolgoztam neki mint a birka."
Akkor esetleg legalább most fejezd be a mártírkodást éd hagyd végre ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!