Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Távkapcsolat 1 évig - működhet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Távkapcsolat 1 évig - működhet?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

6 éve vagyok együtt párommal, most úgy alakult külföldön kapok egy olyan jó munkát ami szinte visszautasíthatatlan. Egy évig kellene kint lennem úgy, hogy két havonta 1 hétre tudnék hazajönni kb.

Szerintetek ez működhet? Tudom, sok mindentől függ, csak a véleményetekre vagyok kíváncsi. A kapcsolatunk stabil, már 6 éve együtt élünk, ő azt mondta 1 év semmi, megoldjuk.

Mik a vélemények egy ilyen helyzetről?

Koszi!:)

2023. okt. 8. 17:00
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
A távkapcsolat nagyon nehéz, stabil kapcsolatokat is meg tud ingatni. Nem lehet megjósolni, hogy fog alakulni. Én is stabilnak gondolom a párkapcsolatomat, de ez elég ijesztő lenne. Rendesen fel kell rá készülni. Pozitívum nálatok, hogy azért haza tudnál jönni rendszeresen.
2023. okt. 8. 17:09
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Kettőtökön múlik csak. Nem lehet általánosságban erre válaszolni. Van kapcsolat aminek ez meg se kottyan, másoknak meg egy hónap külön lét is a véget jelentené.

Ha nagyon jó lehetőség, nem szabad kihagyni. Ha valóban szeretitek egymást, ki lehet bírni.

2023. okt. 8. 17:10
 3/5 A kérdező kommentje:
Annyi még hogy párom minden évben 2 hónapra elutazik haza a családjához ami szintén külföld és én nem szoktam vele menni. Azt minden gond nélkül szoktuk venni, ezért is reménykedem hogy ha “csak” egy évről van szó úgy hogy két havonta látjuk egymást, talán kibírható. Tényleg nagyon jó a lehetőség, csak valóban ijesztő számomra is főleg azért mert nagyon fog hiányozni ő is, a lakásunk is meg minden. Ugyanakkor meg ha nem élnék ezzel a lehetőséggel, valószínűleg nagyon bánnám.
2023. okt. 8. 17:15
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Én simán kibírnám. Van egy határidő, tudjátok mindketten, meddig tart, közben rendszeresen tudtok találkozni is. De végső soron csak rajtatok múlik.
2023. okt. 8. 17:32
 5/5 anonim válasza:
100%
A párom az előző párkapcsolatának a távkapcsolat vetett véget. A párom Soproni, az exe Szekszárdi...3 havonta találkoztak, majd kiderült, hogy az 5 éves kapcsolatban, már az utolsó kettő évben szanaszét csalta a csaj....
2023. okt. 8. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!