Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Működhet egy távkapcsolat?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Működhet egy távkapcsolat? Van itt olyan személy, akinek van ezzel kapcsolatban tapasztalata?

Figyelt kérdés

A barátommal eléggé felfejlődött a kapcsolatunk,már együtt éltünk.ő most egy állás miatt 400km-re van tőlem.

Ez mindenképp szükséges a jövőbeli tervei(nk)-hez.

Amint lehetőségem lesz, utána megyek. De az még hónapok kérdése...

Minden nap felhívjuk egymást, megbeszéljük az aznapi dolgainkat.. Persze jól esik hallani a hangját, de nagyon hiányzik a fizikai jelenléte.

A távolság miatt csak 2 havonta tudunk találkozni.

Hogyan viseljem el a hiányát, amíg vele tarthatok?

Nincsenek kételyeim vele szemben,tudom, hogy szeret engem. Én is mindig biztosítom őt az érzelmeimről.emiatt nem aggódok.csak a hiányát nehéz leküzdeni...voltatok ti is így?

2019. febr. 1. 04:03
 1/5 anonim ***** válasza:
Pár hónapot ki lehet bírni fe hosszútávon nem hiszem hogy működik.
2019. febr. 1. 05:13
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha van cel meg belathato idokeret, akkor egy komoly kapcsolatban ez nem szabad, hogy gondot okozzon. Mi kb. 2 es felevig voltunk ennel nagyjabol 6-szor nagyobb tavval kapcsolatban, de megoldottuk (hala a legitarsasagoknak :D), es azota együtt elunk az eljegyzesre es aztan eskuvore keszulunk :). Szoval, ne aggodj, elmulik :). En hogy oszinte legyek minden parnal "bevezetnem" ezt hogy egy ideig legyenek tavkapcsolatban. Hamar kiderülne, akkor hogy melyik kapcsolat igazi, amiert hajlandoak kuzdeni a felek es melyik csak ilyen manapsag nepszeru "te vagy kozel meg mintha megfelelnel"-fele :D.
2019. febr. 1. 07:28
 3/5 anonim ***** válasza:
1200 km-re vagyunk egymástól, de minden hétvégén együtt vagyunk. Ha nem tudjátok megoldani 400 km-ről, hogy minden hétvégén együtt legyetek, nem érdemes erőltetni.
2019. febr. 1. 09:10
 4/5 D. Brasco ***** válasza:

Van amelyik kapcsoltanak jot tesz az ilyen,valamelyiket meg teljesen megöli!

Egyebkent ha belathato időn belül valóban!!!(tehát nem ilyen majd egyszer meg majd meglatjuk)utana tudsz menni,akkor nagyon nem aggodnek!

2019. febr. 1. 09:10
 5/5 sempronius ***** válasza:
Működhet,nekem 300 km-ről működött 3 évig.
2020. nov. 28. 12:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!