Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Távkapcsolat működhet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Távkapcsolat működhet?

Figyelt kérdés
Kb. 220km lesz köztem és a párom között, mindketten most fogjuk kezdeni az egyetemet. Valakinek van tapasztalata, mesélne a távkapcsolatról?

2022. aug. 18. 10:37
 1/8 anonim ***** válasza:
87%

Egy ideig igen. Attól függ, vannak-e megfogható, reális tervek a jövőre nézva, amikor már együtt lesztek/közelebb egymáshoz.

ha nincs semmi perspektíva, akkor felejtős.

2022. aug. 18. 10:39
 2/8 anonim ***** válasza:
90%
4-5 év távkapcsolatban? Nem valószínű
2022. aug. 18. 10:44
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Attól is függ, hogy milyen gyakran tudtok majd személyesen is találkozni...
2022. aug. 18. 10:59
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Mi hetente, 2 hetente találkozunk.(500 km) plusz a szabadságokat mindig együtt töltjük. Nehéz a távkapcsolat, embert probáló tud lenni. Nagyon oda kell figyelni arra hogy telefonon, chaten könnyen félremehetnek a dolgok, és nem tanácsos durcázni, hanem minden problémát meg kell beszélni már az elején. Nekünk is még kb 2 3 évig lesz így, hacsak nem adom be a derekam hamarabb és költözök ki külföldre.

Nekünk amúgy jól müködik, minden együtt töltött perc alatt újra beleszeretek , és erősít minket abban hogy nem kell sokáig külön lennünk.

2022. aug. 18. 11:15
 5/8 anonim ***** válasza:
85%
Nem is a távolság, inkább az a necces, hogy most kezditek az egyetemet. Rengeteg új ember, új inger, új világlátás, és emellett ott van az, hogy nem élitek meg egymás élményeit elsőkézből. Nem lehetetlen talán, hogy működik, de én nagyobb esélyt látok az ellenkezőjére.
2022. aug. 18. 11:23
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk működik. 450 km van köztünk. Nem mondom, hogy a legjobb, hogy csak kéthetente látjuk egymást, de inkább ez, mint a semmi.

Nyilván nem az örökkévalóságig fog ez így lenni, de pár évig még biztosan. Sokat beszélünk telefonon, messengeren, persze, nem ugyanaz, mint élőben, de azért ez nagyban megkönnyíti a dolgot. Szerintem érettség, akarat, és érzelmek kérdése az egész.

2022. aug. 18. 11:28
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Nálam sosem működött. Nyilván nem akarok 0-24-ben a másik nyakán lógni, de elég lelombozó, amikor 2 hetente látod a másikat úgy, hogy akkor is egy rohanás az egész.. (munka+tanulás stb)

Örökös vágyódás arra, hogy a másik ott legyen veled, vagy ott legyél te vele, ha mondjuk baj éri, vagy szomorú, vagy segítségre van szüksége. A távkapcsolat olyan, mintha lenne is kapcsolat meg nem is. Fizikálisan is megviselő, ha mondjuk pont akkor jön meg, akkor van hogy egy hónapig nincs együttlét. Ez sem normális és ez is megviseli az embert valahol..

2022. aug. 18. 11:55
 8/8 anonim ***** válasza:
Azt is nehezen viselem, ha egy napig nem látom, amíg nem költöztünk össze rendszeresen szenvedtem esténként... Nekem biztos nem menne.
2022. aug. 18. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!