Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Én miért vagyok értéktelen és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én miért vagyok értéktelen és hogyan ne legyek az?

Figyelt kérdés

Azzal nyugtatom magam, hogy legalább barátaim vannak, akik szeretnek, úgyhogy olyan rossz ember nem lehetek. A munkahelyemen is szeretnek, főnököm elégedettek voltak velem.

Mégse jelentek senkinek semmit. Nemcsak hogy nem hívott el senki randira, de még csak nem is kezdeményeztek nálam soha. Bókot se kaptam senkitől, csak barátnőimtől vagy 40+-os csávóktól. Se a személyiségem, se a kinézetem nem ér ezek alapján egy darab kakit se. Kezdeményezek élőben és instan/facebookon is, de csúnya bukta mindegyik vége. Aztán amikor nagy ritkán (eddig három alkalommal) komolyabbra fordultak volna a dolgok, akkor jött az, hogy mást valaszott helyettem.

2023. okt. 5. 12:41
 1/9 anonim ***** válasza:
Héé, neked vannak barátaid? 🙄
2023. okt. 5. 12:44
 2/9 anonim ***** válasza:
45%
Lehet hogy rossz az öltözködésed.
2023. okt. 5. 13:13
 3/9 anonim ***** válasza:
Úgy, hogy nem tartod magad annak az ellenkező neműek miatt.
2023. okt. 5. 13:23
 4/9 anonim ***** válasza:
Gondolom a külsőddel van gond. Fel kéne mérni, hogy mi az, amin lehet javítani és azon dolgozni.
2023. okt. 5. 14:17
 5/9 anonim ***** válasza:
84%
Nem attól lesz valaki értékes, amiért egy másik ember párjául választotta.
2023. okt. 5. 14:31
 6/9 anonim ***** válasza:
75%
5-emberileg nyilván nem. A kérdező szerintem a társkeresés terén érzi értéktelennek magát, mert nem választja senki.
2023. okt. 5. 14:34
 7/9 A kérdező kommentje:
És akkor már rögtön értékes vagyok, csak mert én azt mondom? Jó lenne, ha így működne, de nem így van.
2023. okt. 5. 15:57
 8/9 anonim ***** válasza:
Pedig így kellene lennie. Amíg saját magadat értéktelennek érzed, addig más sem fog értékelni.
2023. okt. 5. 16:01
 9/9 anonim ***** válasza:
Irtwm privátot kérdező irj vissza kerlek
2023. okt. 5. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!