Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha én aszexuális vagyok, akkor értéktelennek számítok párkapcsolati szempontból? Ennyire túlértékelt lenne a szex, hogy anélkül már kapcsolatszámba sem veszik az ember párkapcsolatát mások?
ebben mi volt a basztatas? semmi rosszat nem irtam. az az igazsag, hogy keves az aszexualis es az emberek nagy resze nem tud elkepzelni szex nelkul egy parkapcsolatot, nem csak azert, mert fizikailag hianyzik, hanem pl nokent nekem mindenfele idiota gondolatom lenne. miert nem kivan? kover vagyok? csunya vagyok? stb stb.
nincs baj azzal h te aszex vagy, de ne vard mar el, hogy mi alkalmazkodjunk hozzad. ez fullra olyan, mint azok a transz emberek, akik ki vannak akadva ha egy hetero nem akar olyan pasival lenni akinek vaginaja van. sajnaljuk...
Igen, ennyire fontos amikor két ember megosztja egymással a testét és egész éjjel szeretkeznek.😉
Különben csak tv-znénk egész nap mint két barát.
es ugyan minek kell tudatni mindenkivel h ti nem szexeltek? vagy ezt nem ertem. oke, rosszzle esik, hogy baratoknak belyegeznek, megertem. a ti parkapcsolatokban a szex nem fontos, az enyemben az. ettol meg nem gunyollak ki, te igy erzed jol magad. de a vilag nem egy szipi szupi csillamos hely, mindig lesznek hulyek. a melegeket is csomoan utaljak. nem elheted ugy az eleted h az emberek velemenyen gorcsolsz, szhard le.
de amugy meg tenyleg senkinek semmi koze hozza hogy ti mit csinaltok vagy nem csinaltok a haloban, szoval ketlem h az eletben ezen gunyolodnanak.
Én nem mondanám aszexuálisnak magam viszont annyira nem a szex a mindenem. Le tudnám nélküle is élni az életem, nekem a bújás kielégiti minden vágyam.
Ha lenne egy ilyen kapcsolatom biztos, hogy nem érdekelne mások véleménye. A lényeg, hogy mi egymással jól ellegyünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!