Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha én aszexuális vagyok, akkor értéktelennek számítok párkapcsolati szempontból? Ennyire túlértékelt lenne a szex, hogy anélkül már kapcsolatszámba sem veszik az ember párkapcsolatát mások?
"Ha én aszexuális vagyok, akkor értéktelennek számítok párkapcsolati szempontból?"
Nem, te pont, hogy nagyon értékesnek számítasz párkapcsolati szempontból egy olyan embernek, aki szintén aszexuális, de társa vágyik.
Azt meg én sem értem, hogy ha sikerül olyat találnod, akivel megvan a lelki összhang, és ugyanilyen beállítottságú, akkor mások honnan tudnák, hogy ti éltek-e szexuális életet vagy sem.
Kinek mi köze ehhez kettőtökön kívül, és egyáltalán honnan tudná ezt?
"Meg azt, hogy ha összejövök egy szintén aszexuálissal, ne gúnyoljanak korlátolt idióták barátoknak minket."
Ha összejössz egy szintén aszexuálissal, örülj neki. Nem vagytok olyan sokan. És ne teregesd ki a szexuális, vagy aszexuális életed mások előtt. Akkor majd senki sem fog gúnyolni.
Nem is értem. Mi a fenéért kell elmesélni a legbensőbb magánügyedet másoknak? Aztán csodálkozni, hogy nem értik.
Igen, értéktelennek szàmítasz azoknak akik élvezik a szexualitàst.
Tetszik vagy sem, egy pàrkapcsolatnak része a szex. Amelyiknek nem, az NEM pàrkapcsolat, max annak csúfoljàk.
Ez nem arról szól, hogy a szex túlértékelt, minden normàlis egészséges ember életének a természetes része. Ennyi.
A hazassagok az okori civilizaciok kezdete ota kb. a XIX. sz. masodik feleig gazdasagi/politikai alapon jottek letre a vilag minden reszen. Ezaltal szovetseg jott letre a resztvevo csaladok kozott, ez volt a funkcioja. Tehat a csalad hazasitotta ki a fiatalokat. Tehat, mint mondom, a XIX. szazadig bezarolag, igy az emberi civilizacio tortenetenek uszkve 90%-arol van szo. Ugye 160 ev a tortenelemben semmi kb....
Szerintetek ezen parkapcsolatok milyen hanyadanak volt resze a szex? :)
De ha ferfi vagy, szerencsed van.... Elveszed a csajt felesegul, utana o is aszexualis lesz :D
36F incel
"Én nem mondanám aszexuálisnak magam viszont annyira nem a szex a mindenem. Le tudnám nélküle is élni az életem, nekem a bújás kielégiti minden vágyam."
Dettó, szerintem ilyet nehezebb találni, mint totál aszex párt.
Ismerkedj aszexuálisokkal. Egy egészséges embernél kizáró ok az aszexualitás. Meleggel sem jön össze hetero.
Azért annyi ész kellene hogy ezt belásd.
Az hogy mindketten aszexuálisak vagytok nem tartozik másra és nincs rátok írva, mikor kézenfogva mentek. Így akiknek nem beszéltek, nem tudnak róla, így normális párnak néhnek titeket.
Nekem csak szexuálisan aktív férfi jöhet szóba párkapcsolat tekintetében, de ez sincs ránk írva az utcán, gogy olyanok vagyunk, mint a nyúlak. :-)))) Ez kettőnk dolga, nem másé. :-))))
Ha a szexuális vágy, nyilván kisebbek az esélyed, de gondolom, már észrevetted.
Nem értékeljük túl a szexet, csak nem értékeljük le.
Még én se.
64 f.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!