Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan legyek túl azon, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan legyek túl azon, hogy megcsaltak és emiatt értéktelennek érzem magam?

Figyelt kérdés

Az a baj, hogy nem is úgy csaltak meg, hogy okkal, hanem ok nélkül, egyszerűen a nulladik perctől hűtlen volt, de évekig elhitette velem és tanított arra, hogyan legyek önelfogadó, hogy senkit nem csalnak meg, ha jó a társához.. konkrétan elhittem az egészet, kezdtem bízni az emberekben. Elhittem, hogy valaki elfogad úgy ahogy vagyok. Aztán a semmiből elmondta, hogy csal amikor csak tud, bárkivel, nem számít ki az, mi az. Szerinte sosem szeretett engem, bár mégis egész kapcsolat alatt folyton kimutatta szeretetét, sokat beszéltünk, folyton meglepett, együtt éltünk, beszéltünk ezerféléről, jól éreztük magunkat együtt..

Azóta is értéktelennek érzem magam, azt gondolom bárkit lehet szeretni csak engem nem, bárki jobb volt nálam, hogy akárkivel megcsalt. Hogyan lehet ebből kijönni, hogy egy senki vagyok?

Már eltelt egy hónap, néha jól érzem magam, de itt van ez a gondolat folyton bennem..

2023. máj. 11. 15:01
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ne foglalkozz vele. Én elterelem a gondolataim. Csinálj bármit... mindegy csak ne agyalj!
2023. máj. 11. 15:05
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Az exed az értéktelen nulla szar ember, nem te. Sajnos ismerem ezt a fajtát, jól behintáztat, de valójában egy hazug f@sz. Te erős vagy, aki ezt maga mögött hagyta, nem érdemelt meg. Lesz, aki meg fog becsülni, ne hagyd, hogy egy ilyen tróger alakítsa a véleményed saját magadról. Az idő el fogja halványítani, tartsd magad távol tőle, legjobb letiltani, mert nem kizárt, hogy akar majd még játszani veled.
2023. máj. 11. 15:20
 3/9 anonim ***** válasza:
0%

Jó nagy kamukérdés:DD

"Aztán a semmiből elmondta, hogy csal amikor csak tud, bárkivel, nem számít ki az, mi az. "

Nem született még a világra olyan férfi aki ezt egy másik nőnek mondta volna:DD

1-2-t bevallanak ha nagyon szorult helyzetbe vannak, de ezt amit írsz még a leg pszichób fazon sem teszi.

2023. máj. 11. 15:31
 4/9 A kérdező kommentje:
3, erről beszélek… csak velem történhetett ez meg, még idegenek is azt mondjak kamu, kamuzok. Ennyire brutális dolog történt velem, hogy kamunak kiáltják. Szerinted nekem meddig tartott elhinni?? Ami történt felfoghatatlan!
2023. máj. 11. 15:35
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nincs olyan, hogy okkal megcsalni valakit. Aki megcsal, az hazudik, gerinctelen. Ha valaki nem kell a másiknak, akkor azzal is lehet tisztességesen bánni. A megcsalás mindig a csalóról állít ki egy szegénységi bizonyítványt, nem arról, akit megcsaltak. Nem te vagy az értéktelen, csak összekerültél egy gerinctelen emberrel.
2023. máj. 11. 15:51
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon egyszerű az ok, #3. Vannak nyomorék emberek, akiknek ez a szórakozásuk, másokat megalázni. Az még egó növelés, ha így is vissza szerezheti a másikat. Ha kijátszották magukat, lapoznak, és jön a következő. Örülök, hogy egyrészt jobb ember vagy, mint hogy ezt el tudd képzelni, másrészt pedig hogy sosem tapasztaltál hasonlót, de vannak ilyen alja emberek.
2023. máj. 11. 16:05
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Pont tegnap írtam le itt egy hasonló sztorit egy másik kérdésre válaszban. Velem is ugyanez történt, csak ő lebukott, sosem mondta volna el. Másfél év telt el azóta. Nekem is nehéz, sokat gondolok rá, és nem is tudok már teljesen megbízni senkiben. Nekem a barátnőim sokat segítettek, velük beszéltem róla, sok közös programot csináltunk. Magammal foglalkoztam, próbáltam minél többet kihozni magamból. Olvasgattam a témában, hidd el sajnos sokan járnak így. És ha úgy érzed, készen állsz rá, az ismerkedés is sokat segíthet. Legalábbis nekem sokkal jobb kedvem lett tőle és visszahozta az önbizalmamat. De a lényeg, hogy adj időt magadnak feldolgozni, mert sajnos ez nem megy olyan hamar.
2023. máj. 11. 16:16
 8/9 anonim ***** válasza:
48%
Vesd végig azokat a pontokat, amik már erre utaltak,, nézd át, hogy mit hagytál figyelmen kívűl, és ezt jegyezd fel, hogy a következő alkalmakkor ne menj ilyenbe bele.
2023. máj. 11. 17:23
 9/9 anonim ***** válasza:

". Aztán a semmiből elmondta, hogy csal amikor csak tud, bárkivel, nem számít ki az, mi az. "

Az durva, hogy neki ez az öröme. Valami megkeseredett ember lehet.

Nem kéne fordítva ülnöd a lovon. Ő itt az értéktelen.

2023. máj. 11. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!